Glennis Grace - Zeg Niks

Featured Video Play Icon

Glennis Grace geeft ons opnieuw kippenvel met haar krachtige nieuwe single ‘Zeg Niks’. In dit nummer weet de zangeres op indrukwekkende wijze de pijn en twijfel van een relatie die op sterven na dood is, over te brengen. De tekst vertelt het verhaal van verlangen naar een laatste moment samen, terwijl het besef groeit dat afscheid nemen onvermijdelijk is.

De release van ‘Zeg Niks’ markeert een nieuw hoofdstuk in de carrière van Glennis Grace, nu zij onlangs een contract heeft getekend bij NRGY Music. Dit label is verheugd om deze prachtige single als eerste release van Glennis te presenteren en belooft nog meer geweldige nummers in de komende maanden.

De betoverende videoclip van 'Zeg Niks' neemt je mee naar nieuwe hoogten, letterlijk en figuurlijk, met adembenemende beelden die zijn vastgelegd op het iconische dak van het Hilton hotel in Amsterdam. Met de majestueuze skyline van Amsterdam als achtergrond, wordt de setting van de videoclip een schitterend decor voor de emoties die in 'Zeg Niks' worden verteld. Elk moment, elke overgang van licht naar donker, weerspiegelt de betekenis van de tekst.

Geef een reactie