Featured Video Play Icon

Platenbazen is terug! In deze aflevering gaan Milo en Robbie de strijd met elkaar aan om de enige echte gouden plaat. Wie gaat er met de winst vandoor? Check het nu in de allereerste aflevering van het seizoen!

In deze muzikale quiz strijden bekende Nederlanders maar om één ding: wie worden de Platenbazen van de week? Onder leiding van presentatrice Iris Enthoven nemen teamcaptains Stefan Jurriëns en Julia van Reyendam het tegen elkaar op. Check het elke zondag op 8KUBUS.

De battle of the TikTok queens! Rhodé en Roxy gooien alles in de strijd voor die ene gouden plaat. Zullen ze nog vriendinnen zijn?

Deze aflevering gaat het er hard aan toe tussen Dutch Performante en Lies Zhara. Wie gaat er met de gouden plaat vandoor?

Fraasie en Bilal krijgen het voor elkaar om de slechtste en beste scoren te halen! Maar wie gaat er met de winst vandoor?

Een ding is zeker: de gouden plaat willen ze allebei heel graag hebben! Wordt het Sean of Julia die hem mee naar huis mag nemen?

Fitgirl Danique Hosmar neemt het op tegen Lieke Augustijn van Lekker Lullen de podcast!

Russo en Ta Joela gaan de strijd aan om de enige echte gouden plaat! Wie gaat er met de winst vandoor?

In de allerlaatste aflevering van Platenbazen neemt Marijn Kuipers, de vrouw met de mooiste bunda van het land, het op tegen TikTok sensatie Duncan Tromp. Check hem snel!

Geef een reactie