Red Bull Rap Champs 2022

Featured Video Play Icon

Red Bull Rap Champs is dé gameshow in Nederland die volledig draait om rap en hiphop. Twee teams gevuld met je favoriete artiesten strijden tegen elkaar om erachter te komen of ze net zoveel weten van rap als jij! Défano Holwijn is de host van de show en samen met 4SHOBANGERS als factchecker begeleidt hij vier spelers door vier rondes om erachter te komen wie de absolute 'Rap Champs' zijn.

Bokoesam en Jacin Trill nemen het op tegen Qlas en Vic9 in de allereerste aflevering van Red Bull Rap Champs. Vier spelers, vier rondes en een heleboel hiphopfeiten. Wie zijn de 'Rap Champs' van deze aflevering?

In deze aflevering nemen Mula B en Iliassopdebeat het op tegen Cor en Trobi. Défano Holwijn en 4SHOBANGERS loodsen de vier spelers door vier rondes om erachter te komen wie de 'Rap Champs' van deze aflevering zijn.

We hebben weer een nieuwe aflevering van Red Bull Rap Champs en deze week nemen sor en Dashaeno van Black Acid het op tegen Ray Fuego en Gunpla GG van SMIB.

Het is weer tijd voor Red Bull Rap Champs en deze aflevering hebben ze ook een klein beetje R&B in de mix gegooid. Jairzinho en Flashy nemen het op tegen Melissa Lopes en Nana Fofie in vier rondes vol met trivia over je favoriete muziek.

Het is weer tijd voor Red Bull Rap Champs en deze aflevering hebben ze een spannende strijd voor jullie. ADF Samski en ADF Ricky gaan de strijd aan met Jonna Fraser en Kans om de felbegeerde titel van 'Rap Champs' te bemachtigen.

Een nieuwe aflevering betekent weer een nieuwe strijd voor de titel. Sjaak en Kleine Viezerik spelen tegen Dopebwoy en FRNKIE om erachter te komen wie de 'Rap Champs' van deze keer zijn.

Het is weer tijd voor Red Bull Rap Champs en deze keer spelen BKO en Jhorrmountain van Rich2Gether tegen Armin Shah en Yuki Christus van CONVO. Wie gaan er deze week met de titel vandoor? We gaan het zien!

Het is weer tijd voor Red Bull Rap Champs en deze keer spelen $hirak en Cristian D tegen Bizzey en DJ Abstract. Wie gaan er deze week met de titel vandoor? We gaan het zien!

Het is de laatste aflevering van het eerste seizoen van Red Bull Rap Champs en ze sluiten af met niemand minder dan Broederliefde. Emms en Sjaf nemen het op tegen Jerr en Mella en ook Edson Cesar heeft een speciale rol in deze aflevering. Défano Holwijn en 4SHOBANGERS zorgen voor frictie in de groep om erachter te komen wie de Rap Champs van Broederliefde zijn.

Wegens het grote succes van de eerste seizoen, is besloten om het seizoen door te trekken: Red Bull Rap Champs is terug met meer afleveringen. Niemand minder dan F.I. en zijn zoon C.Smoke nemen het op tegen Goudtje en Swenny. Wie worden de Rap Champs van deze aflevering?

Een nieuwe aflevering met weer een strijd voor de felbegeerde titel: de Rap Champs van deze aflevering. Rotjoch heeft Kingsize meegenomen om het op te nemen tegen Scheme015 leden Skaffa en Matarr.

Het is weer tijd voor een nieuwe aflevering van Red Bull Rap Champs! In deze aflevering neemt de oude generatie het op tegen de jonge generatie: Negativ en Willie Wartaal gaan de strijd aan met Jack en MRD!

Terwijl we aftellen naar het eind van het jaar, gaan we jullie trakteren met wekelijks een nieuwe aflevering. We beginnen met een hete: Young Ellens en Era nemen het op tegen Architrackz en Keizer om te kijken wie de Rap Champs van deze aflevering zijn.

Het is tijd voor een nieuwe generatie! In deze aflevering van Red Bull Rap Champs nemen Bully en Boat (Rich2Gether) het op tegen Jojo Air en Beertje. Wie mogen zich de Rap Champs van deze aflevering noemen? Défano Holwijn en 4Shobangers zullen de boys op de proef stellen!

Voor de laatste aflevering van het seizoen hebben we een sterren line-up: Ronnie Flex en Maximilli nemen het op tegen Boef en Keyser Soze. De hiphopgiganten nemen het tegen elkaar op en komen er achter dat ze te veel nummer 1 hits hebben om te onthouden

Geef een reactie