Red Bull Rap Champs 2023

Featured Video Play Icon

Red Bull Rap Champs is dé gameshow in Nederland die volledig draait om rap en hiphop. Twee teams gevuld met je favoriete artiesten strijden tegen elkaar om erachter te komen of ze net zoveel weten van rap als jij! Défano Holwijn is de host van de show en samen met 4SHOBANGERS als factchecker begeleidt hij vier spelers door vier rondes om erachter te komen wie de absolute 'Rap Champs' zijn.

Ze trappen officieel het tweede seizoen af van Red Bull Rap Champs met Yssi SB en Jpaid vs ADF Lucky en ADF Rocco. Nieuwe gasten, nieuwe spellen en een nieuwe trofee om voor te spelen. Défano Holwijn en 4SHOBANGERS zijn er zoals altijd bij om ervoor te zorgen dat het spel goed verloopt.

Vandaag hebben we alleen maar legends in de building: Nino en Priester nemen het op tegen Rocks en RBDjan!

Nee, je ziet niet dubbel. Appie Musa heeft zijn bloedbroeder Rarri Jackson meegenomen om het op te nemen tegen Mr. Polska en LA$$A!

In deze aflevering een speciale samenstelling: een deel van de Mocro Maffia-cast. ICE en MocroManiac strijden tegen Jordymone9 en Cho. Zijn ze net zo goed met hiphopkennis als acteren?

Rotterdam stand up! In deze aflevering zijn legends in de building: Winne en Roets nemen het op tegen Heinek'n en Nathan. Winne & Heinek'n gaan al wat langer mee, en vandaag hebben ze beiden een protegé uit de stad meegenomen.

Van de kooi tot de studio: vandaag hebben we een speciale episode. Beide teams stonden eerst tegenover elkaar in de ring - vandaag spelen ze met elkaar voor de Red Bull Rap Champs trofee. Welk team heeft de beste chemistry?

Voor de laatste aflevering van het tweede seizoen hebben ze alleen maar legends in de building: Scarface en Broertje nemen het op tegen Kalibwoy en Rasskulz. Elke deelnemer heeft op zijn eigen manier een stempel kunnen drukken op de game - lukt het ze ook om hun stempel te drukken op dit spelletje?

Geef een reactie