3 verschillende koffie speciaal

Featured Video Play Icon

Goed nieuws voor de koffieleuten onder ons, want het is tijd voor deze verschillende koffie speciaal. Zo laten Nina en Elise zien hoe je zelf kokoskoffie, tiramisukoffie en Brazilian koffie maakt…

Brazilian koffie

Ze trappen af met een ware klassieker: Brazilian koffie. Veel heb je er niet voor nodig: wat slagroom, een beetje bruine suiker, cachaça en 2 cups L’OR Limited Creations Arabica Catuai. That’s it.

  • 100 milliliter slagroom
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 30 milliliter cachaça
  • 160 milliliter L’OR Limited Creations Arabica Catuai

Kokoskoffie

Als je van kokos én koffie houdt, dan moet je hier zijn. De gebrande kokossnippers passen namelijk perfect bij de unieke smaken en aroma’s van de Arabica koffie. Nina en Elise schuimen de kokosmelk in een automatische melkopschuimer, maar dat kan natuurlijk ook gewoon in een pannetje. In dat geval verwarm je eerst de melk en klop je ’t vervolgens met een garde tot het gaat schuimen.

  • 2 eetlepels kokossnippers
  • 200 milliliter barista kokosmelk
  • 80 milliliter L’OR Limited Creations Arabica Catuai
  • 2 eetlepels honing

Tiramisukoffie

Koffie nummer drie is bijna te mooi om waar te zijn. Deze tiramisukoffie is immers een prachtige afsluiting van elk diner, maar stiekem hartstikke makkelijk om in elkaar te zetten. Je maakt ‘m natuurlijk met amaretto, lange vingers en slagroom.

  • 100 milliliter slagroom
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 30 milliliter amaretto
  • 160 milliliter L’OR Limited Creations Arabica Catuai
  • 2 theelepels cacaopoeder
  • 2 lange vingers

Geef een reactie