Carbonara di Vitello

Featured Video Play Icon

Koud buiten, tijd voor stoofpot! Carbonara Di Vitello is een Italiaanse stoofpot met kalfsvlees. Maar vindt je kalfsvlees te duur? Gebruik dan gewoon een lekker riblapje op sucade!

Cheesy Polenta

  • 500 gram maismeel
  • 2 liter water
  • 1 eetlepel zout
  • 300 gram kaas
  • 100 gram ongezouten boter
  • 80 gram Parmezaanse kaas

Carbonara di Vitello

  • 800 gram kalfsvlees of riblappen
  • 400 milliliter rode wijn
  • 1 winterpeen
  • 1 ui
  • 1 selderij stengel
  • 3 hele kruidnagels
  • 1 kaneelstokje
  • 2 laurier blaadjes
  • 10 takken tijm
  • 5 jenever bessen
  • ½ gemalen nootmuskaat
  • 2 eetlepels bloem
  • 60 gram boter
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 liter runderbouillon
  • Zout en peper naar smaak

Geef een reactie