Featured Video Play Icon

Char Siu is een Kantonese stijl van geroosterd varkensvlees en in dit recept zacht gemarineerd van de barbecue op een zacht gestoomde boa bun,

Char Siu marinade

  • 2 eetlepels honing
  • 2 stukjes rode gefermenteerde tofu (Red Bean Curd in de toko)
  • 5 theelepels rode saus (van de tofu)
  • 2 eetlepels hoisin saus
  • 3 eetlepels sojasaus
  • 3 teentjes knoflook
  • 4 plakjes gember
  • 1 theelepel five spices
  • 2 eetlepels Shouxin kookwijn
  • ½ theelepel zout
  • 1 eetlepel Korean peperflakes

Char Siu vlees

  • 1 kilogram procureur

Glaze

  • 2 eetlepels honing
  • Marinade vlees

Barbecue

  • Gemarineerd vlees
  • Glaze

Bao buns

  • 130 milliliter water
  • 120 milliliter melk
  • 490 gram bloem
  • 20 gram witte basterd suiker
  • 7 gram droge gist
  • Olie

Geef een reactie