Featured Video Play Icon

Ni Hao! EtenmetNick gaat je favo Chinese restaurant nadoen. Ei, groenten, kip en zoetzure saus? Tijd voor de Foe Yong Hai!

Foe Yong Hai

  • 1 ui
  • ½ prei
  • 1 blik bamboo scheuten
  • 150 gram champignons
  • 1 paprika
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 theelepel oestersaus
  • ½ theelepel zwarte peper
  • 2 kipfilets
  • 3 theelepels maizena
  • ½ theelepel zout
  • 5 eieren
  • 1 theelepel zout
  • ½ eetlepel suiker
  • ½ theelepel witte peper
  • 1 theelepel olie
  • 2 theelepels maizena
  • 1 eetlepel water

Foe Yong Hai saus

  • 200 milliliter gezeefde tomaten
  • 200 milliliter water
  • 100 gram fijne kristalsuiker
  • 4 eetlepels azijn
  • 5 eetlepels gembersiroop
  • 2 eetlepels maizena
  • Snufje zout
  • Snufje peper
  • 2 teentjes knoflook

Nasi Goreng

  • 300 gram rijst
  • 200 gram achterham
  • 2 eieren
  • ½ prei
  • 3 eetlepels olie
  • ½ eetlepel zout
  • ½ theelepel Ve-tsin
  • 1 theelepel sesamolie

Geef een reactie