Italiaanse vegan gerechten

Featured Video Play Icon

In deze aflevering van 'Vegan met Vogel' deelt Sanne Vogel in één keer twee Italiaanse pareltjes: een salade, én een pasta met courgette en salsa di noci, oftewel walnotenpesto. De salade maakte ze ook toen ze met haar vriend op vakantie was in Italië. En terwijl ze daarmee aan de slag gaat, heeft ze ook nog alle tijd om te vertellen hoe de kat Tatti aan zijn bijzondere naam is gekomen. Want ook dát heeft met Italië te maken.

Salade

  • 1 courgette
  • Olijfolie
  • Witte balsamicoazijn
  • Citroen
  • 200 gram walnoten
  • 4 eetlepels pijnboompitjes
  • 2 stukjes brood
  • 4 eetlepels edel gistvlokken
  • 2 eetlepels rijst room
  • Munt
  • Zout en peper

Spaghetti

  • Half pak spaghetti (voor twee personen)
  • Zongedroogde tomaten
  • Pijnboompitten
  • Edel gistvlokken
  • Olijfolie
  • Rucola
  • Citroen
  • Rijst room

Geef een reactie