Kaassoufflé, kipcorn en berenklauw

Featured Video Play Icon

Aan de hand van deze video maak je gemakkelijk zelf drie van je favoriete snacks: de kaassoufflé, kipcorn en berenklauw!

Pindasaus

  • 3 teentjes knoflook,
  • 2 eetlepels sambal badjak
  • 4 eetlepels ketjap manis
  • 50 milliliter azijn
  • 5 eetlepels suiker
  • 150 milliliter kokosmelk
  • 200 gram pindakaas

Witte puntjes

  • 500 gram wit patentbloem
  • 300 milliliter melk
  • 10 gram instant gist
  • 50 gram boter
  • 25 gram witte basterdsuiker
  • 10 gram zout
  • 1 eetlepel sesamzaadjes
  • 1 ei
  • 3 eetlepels gesmolten boter

Kaassoufle

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 200 gram jonge Goudse kaas
  • 2 eieren
  • 100 gram paneermeel
  • 1 liter zonnebloemolie

Kipcorn

  • 500 gram kipfilet
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel witte peper
  • 25 gram paneermeel
  • 150 gram cornflakes
  • 100 gram bloem
  • 2 eieren

Berenklauw

  • 600 gram rundergehakt
  • 50 milliliter volle melk
  • 1 ei
  • 3 beschuiten
  • 1 ui
  • ½ bos peterselie
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel zwart gemalen peper
  • 1 theelepel verse nootmuskaat
  • 3 grote uien
  • 200 gram boter

Geef een reactie