Kerstrecept: Visrolletjes met groente

Featured Video Play Icon

Voor dit Kerstrecept laat Suzanne zien hoe je het hoofdgerecht 'Visrolletjes in doperwtjessaus met Italiaanse groente' klaarmaakt. Dit is het hoofdgerecht van het kerstmenu met vis.

Ingrediënten

  • 1 venkelknol
  • 2 rode uien
  • 1 rode en 1 gele paprika
  • 200 gram spinazie, snijbiet, winterpostelein of cavolo nero
  • 1 sjalotje
  • 3 eetlepels vloeibare margarine
  • 200 gram doperwten
  • 4 stukjes visfilet à 100 gram
  • Peper
  • 125 gram gerookte zalm
  • Tijm
  • 500 gram cannelli- of witte bonen
  • 8 takjes basilicum of munt
  • 1 citroen of limoen

Voedingswaarden

  • Energie 425 kcal
  • Vet 10 gram
  • Waarvan verzadigd vet 2 gram
  • Koolhydraten 30 gram
  • Waarvan suikers 5 gram
  • Vezels 15 gram
  • Eiwit 40 gram
  • Zout 1,9 gram

Geef een reactie