Kerstrecept: Meringue met kersensaus

Featured Video Play Icon

Voor dit Kerstrecept laat Suzanne zien hoe je het nagerecht 'meringue met kersensaus' klaarmaakt. Dit is het nagerecht van het vegetarische kerstmenu.

Ingrediënten

  • 33 gram aquafaba of 1 eiwit
  • 56 gram fijne kristalsuiker
  • ½ theelepel azijn
  • 250 gram kersen uit de diepvries
  • 1 eetlepel maïzena
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • ¼ theelepel kaneel
  • 1 eetlepel ongezouten hazelnoten

Voedingswaarden

  • Energie 140 kcal
  • Vet 4 gram
  • Waarvan verzadigd vet 1 gram
  • Koolhydraten 25 gram
  • Waarvan suikers 20 gram
  • Vezels 2 gram
  • Eiwit 2 gram
  • Zout minder dan 0.1 gram

Geef een reactie