Kerstrecept: Pompoentaart met salie

Featured Video Play Icon

Voor dit Kerstrecept laat Suzanne zien hoe je het hoofdgerecht 'Pompoentaart met salie' klaarmaakt. Dit is het hoofdgerecht van het vegetarische kerstmenu.

Ingrediënten

  • 600 gram pompoen
  • 800 gram vastkokende aardappelen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 125 gram champignons
  • 12 zwarte olijven
  • 5 takjes salie
  • 3 eetlepels olie
  • ½ theelepel gerookt paprikapoeder
  • 6 middelgrote eieren
  • 120 gram ricotta
  • Peper
  • 1 volkoren boterham
  • 1 handje gerookte gezouten amandelen

Voedingswaarden

  • Energie 545 kcal
  • Vet 30 gram
  • Waarvan verzadigd vet 9 gram
  • Koolhydraten 40 gram
  • Waarvan suikers 8 gram
  • Vezels 9 gram
  • Eiwit 20 gram
  • Zout 0,9 gram

Geef een reactie