Featured Video Play Icon

Maak voor de perfecte kerst, de perfecte rib roast aan de hand van deze video.

Ingrediënten

  • 4 kilogram Cote de Boeuf
  • 2 uien
  • 2 hele knoflook bollen
  • 8 takken tijm
  • 5 takken rozemarijn
  • 230 gram boter
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 theelepels gehakte verse rozemarijn
  • 2 theelepels gehakte verse tijm
  • 2 theelepels zout
  • 1 theelepel peper

Geroosterde baby wortelen

  • 700 gram baby wortelen
  • 60 milliliter balsamico azijn
  • 60 milliliter olijfolie
  • 2 eetlepels maple syrup
  • 1 theelepel Korean peperflakes
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel peper Handje peterselie
  • 3 eetlepels maple syrup
  • 2 eetlepels boter

Hasselback aardappelen

  • 5 grote aardappelen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 3 teentjes knoflook
  • ½ theelepel zout
  • ½ theelepel peper
  • 4 eetlepels roomkaas
  • 60 milliliter heet water
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel zout
  • Handje gedroogde uitjes
  • Handje verse bieslook

Rode wijn saus

  • 350 milliliter runderbouillon
  • 500 milliliter rode wijn
  • 1 eetlepel maizena
  • 2 eetlepels water

Geef een reactie