Simpel maar indrukwekkend kerstmenu

Featured Video Play Icon

Hoe fijn is het als je geen moeite hoeft te doen voor een kerstmenu wat iedereen doet watertanden? Wat dit menu zo makkelijk maakt? Ze maken gebruik van een foodsensor, stoomoven en een kookplaat met kookthermometer.

Voorgerecht: Miso bospaddenstoelensoep

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 sjalot
  • 400 gram gemengde champignons
  • 2 lente-ui
  • 50 gram witte misopasta
  • Scheutje sojasaus

Hoofdgerecht: Beef Wellington

  • 2 knoflookteentjes
  • 2 sjalotjes
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 20 gram roomboter
  • 300 gram ossenhaas
  • 6-8 plakken serranoham
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 ei

Vegatarisch hoofdgerecht: Pompoen Wellington

  • 2 sjalotjes
  • 2 knoflookteentjes
  • 100 gram kastanjechampignons
  • 200 gram pompoen
  • 75 gram pecannoten
  • 1 rol bladerdeeg
  • 1 ei

Nagerecht: Chocolade moelleux

  • 200 gram chocolade
  • 100 gram boter
  • 4 eieren
  • 100 gram fijne suiker
  • 2 takjes aalbessen
  • 2 bolletjes roomijs

Geef een reactie