Featured Video Play Icon

Rond 6 uur moet er eten op tafel staan bij de meeste Nederlanders en het liefst eten we dan een AGV'tje, oftewel: Aardappel, Groenten en Vlees.

Crunchy aardappels

  • 700 gram kruimige aardappelen
  • 1½ theelepel zout
  • 60 milliliter olijfolie
  • Peper en zout naar smaak
  • Verse platte peterselie
  • Verse tijm

Hollandse salade

  • 4 eieren
  • 250 gram cherrytomaten
  • ½ komkommer
  • 1 rode ui
  • 1 krop sla
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels azijn
  • ½ eetlepel mayo
  • 1 theelepel grove mosterd
  • 1 teentje knoflook

Slavinken

  • 250 gram riblappen
  • 250 gram speklappen of 500 gram gehakt
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 1½ ei
  • ½ eetlepel zout
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel koriander
  • 1 theelepel foelie
  • 1½ theelepel nootmuskaat
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • ½ theelepel kruidnagel
  • ½ theelepel kurkuma
  • 2 eetlepels gedroogde peterselie
  • 18 plakken gerookte ontbijtspek
  • Verse tijm
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels boter

Geef een reactie