Spaghetti alla Carbonara

Featured Video Play Icon

Mattia Agazzi, chef-kok van Gucci Osteria in Beverly Hills, presenteert een authentieke kijk op de beroemde Romeinse pasta, Spaghetti alla Carbonara, met licht knapperige guanciale, verse eigeel, gelijke hoeveelheden pecorino en parmigianokaas en gebarsten zwarte peper om het af te maken.
Op dit moment dat niemand kan reizen, wil hij mensen via hun keuken naar Italië brengen om een van de beroemdste gerechten van Rome te maken, Spaghetti alla Carbonara. Niets is te vergelijken met buiten zitten op het terras van een Romeins restaurant en carbonara om je vork slingeren, terwijl om je heen de stad bruist. Moge dit recept je meenemen in de wonderbaarlijke, spontane chaos en schoonheid van Roma.

Ingrediënten

  • 360 gram pasta (bucatini of rigatoni)
  • 6 eidooiers
  • 200 gram guanciale
  • 200 gram pecorino romano
  • 200 gram Parmigiano Reggiano
  • Zout en peper naar smaak

Geef een reactie