Featured Video Play Icon

In deze video een heerlijke vega curry, gemaakt met paneer en misschien nog wel lekkerder dan de Butter Chicken.

Gember knoflook pasta

  • 50 gram gember
  • 50 gram knoflook
  • 4 eetlepels water

Paneer

  • 2½ liter volle melk
  • 8 eetlepels citroensap
  • 1 theelepel zout

Marinade Paneer

  • Blokken paneer
  • 2 eetlepels olie
  • 1⁄4 tl kurkuma
  • 1 theelepel rode peper poeder
  • ½ theelepel garam masala
  • ½ theelepel zout
  • 1 eetlepel water
  • 1 eetlepel boter + olie om te bakken

Curry saus

  • 4 eetlepels olie
  • 2 theelepels boter
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 theelepels komijnzaad
  • 1 eetlepel korianderzaad
  • 5 kleine gedroogde Chilli peppers
  • 350 gram rode ui
  • 2 eetlepels gember knoflook pasta
  • 1⁄4 theelepel kurkuma poeder
  • 2 theelepels rode peper poeder
  • ½ theelepel gemalen zwarte peper
  • 1 eetlepel kikkererwtenmeel
  • 5 tomaten
  • 2 theelepels garam masala kruiden
  • 1 theelepel suiker
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel fenegriek
  • 250 milliliter water
  • Verse koriander
  • 100 milliliter room
  • 50 gram boter

Geef een reactie