Featured Video Play Icon

Eten we vandaag fish of chips? Stop met twijfelen en maak gewoon zelf deze overheerlijke visfriet met saus en kruiden!

Mayonaise

  • 1 ei
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel azijn
  • 250 milliliter zonnebloemolie
  • Zout en peper (naar smaak)

Remouladesaus

  • 2 eetlepels kappertjes
  • 5 augurken
  • ½ ui
  • ½ handje bieslook
  • ½ handje peterselie
  • 300 milliliter mayonaise
  • 1 eetlepel crème fraîche
  • 1 theelepel mosterd
  • Peper en zout naar smaak

Visfriet

  • 500 gram kabeljauw
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 ei
  • 5 eetlepels paneermeel
  • ½ theelepel zout
  • 2 opgeklopte eieren
  • 250 gram witte patent bloem
  • 200 gram panko/paneermeel
  • Snuf viskruiden

Geef een reactie