Binnen Bij Oranje

Featured Video Play Icon

Het Wereldkampioenschap voetbal in 2010 was magisch, maar doet nog steeds pijn... Rafael van der Vaart vertelt over de finale tegen Spanje.

In 'Binnen bij Oranje, Heldenverhalen', kijken Louis van Gaal, Dick Advocaat, Rafael van der Vaart, Giovanni van Bronckhorst, Dirk Kuijt en Khalid Boulahrouz terug op eindtoernooien die ze meemaakten als onderdeel van het Nederlands Elftal.

In deze aflevering blikt Rafael van der Vaart samen met Kees Jansma terug op het EK van 2012. Dit was niet het beste toernooi van Oranje.

Dirk Kuyt blikt terug op het WK 2010 in Zuid-Afrika! Dit was het toernooi waarbij Nederland bijna wereldkampioen werd. Dirk Kuijt blikt terug op mooie maar ook pijnlijke momenten!

In deze video blikt Louis van Gaal terug op het WK van 2014. Een toernooi met vele mooie momenten met als hoofdrolspelers Arjen Robben, Wesley Sneijder en Robin van Persie!

Precies 20 jaar geleden, tijdens het EK in 2004 nam het Nederlands Elftal, onder leiding van Dick Advocaat, het op tegen Portugal in de halve finale. In deze video blikt Dick terug op het spannende toernooi.

Geef een reactie