Boxing Influencers: The Set-Up

Featured Video Play Icon

De wereld van musical is niet heel groot, dus ondanks dat er tussen Charly Luske en Tommie Christiaan geen ‘bad blood is’, zijn de heren het gewend om met elkaar te concurreren. Het enige verschil? Hun slagveld is dit keer niet op het podium, maar in de ring. Ook de heren van het allereerste Boxing Influencers 4-mans toernooi bereiden zich voor; Henny Seroeyen, Sidney Bout, Merijn Brooklyn en Jaimy Dorenbosch staan aan de vooravond van misschien wel het grootste moment uit hun carrière. Één van de heren gaat namelijk met de felbegeerde belt naar huis, en stuk voor stuk zijn ze hongerig voor de ultieme winst.

https://www.youtube.com/watch?v=vi108S0a9QA

Tommie en Charly ruilen hun microfoons om voor bokshandschoenen en werken keihard toe naar 31 oktober. Van ontbijten met koffie en een sigaret naar vroeg opstaan en gezond eten. Om de ring in te stappen hebben de heren hun hele leven omgegooid. Ze hebben maar één ding op het oog: de belt. Ze moeten fit zijn, maar zijn de heren op tijd? Ook de influencers van het 4-mans toernooi; Henny Seroeyen, Sidney Bout, Merijn Brooklyn en Jaimy Dorenbosch voelen zich fitter en zijn strijdlustiger dan de vorige pot. Het vuur in hun ogen is te zien, maar is dit genoeg voor de overwinning?

https://www.youtube.com/watch?v=EoJQIoyTAwU

De heren van Boxing Influencers houden een spiegel voor en kijken naar zichzelf. Zijn ze ijdel? En wat vinden ze van hun eigen lichaam? Door het harde trainen en de laatste voorbereidingen voor 31 oktober zien ze hun lichaam groeien en daarbij hun zelfvertrouwen ook. Vergeleken met de vorige keer zijn ze kritisch op wat ze willen verbeteren in de ring. Met al deze punten zullen zij alles geven voor dé prijs die ze allemaal willen bemachtigen: de belt.

https://www.youtube.com/watch?v=yOpoHNG36HA

De startbel komt steeds dichterbij.. Nog 3 dagen tot de Boxing Influencers strijd los barst. De zes heren zijn fit, voelen zich sterk, zijn gefocust en hebben zin om hun bokshandschoenen aan te trekken. De heren kunnen het goed vinden met elkaar, maar 31 oktober gaat de knop om. Dan zijn ze geen ‘vriendjes’ meer en worden er flinke klappen uitgedeeld. Ze zijn op alles voorbereid, zelfs hun opkomstnummer staat klaar. En dan gaat het maar om 1 ding: de belt.

Geef een reactie