Featured Video Play Icon

Wedstrijd gemist? Hier kun je alle wedstrijden terugkijken van Creators FC in 2022.

In de eerste wedstrijd gaat captain Stefania voorop in de strijd in het 'hondenweer'. Kelly Mexy is bankzitter geworden maar duikt ineens op langs het veld met 'aura speler' Victoria Vermeer. Raoul de Graaf, Noah Zeeuw en Ties supporten hun vriendin tot het bittere eind in de storm. En let vooral op 'woord grap tovenaar' Maaike van Houten tijdens de hilarische interviews. Kortom, deze video is nu al legendarisch dus check snel en gooi vooral ook de meest bizarre, toffe, unieke woorden in de comments die onze 'stem' de volgende wedstrijd moet roepen...

Super schopper Frank Slotta wordt nu zelf gebeukt door een meisje nota bene. Chahid Dutch Performante kon het weer niet laten en prankt de tegenstander. Celine Dept maakt een wereldgoal die sowieso viral gaat. En Matthy krijgt een rode kaart als eerste speler ever voor Creators FC.

Deze unieke wedstrijd met 40 influencers op en rondom het veld voor een bijzonder doel Giro555 moet je gewoon gezien hebben. Ze werden zelfs live op televisie geïnterviewd door Wendy van Dijk die recent ook nog zelf aanvoerster was bij een Creators FC Ladies wedstrijd.

Matthy super spits en droom duo Raoul de Graaf en Frank Slotta achterin ijzersterk. Sebas de Jong maakt een heerlijke hattrick en mag de bal meenemen. En Roy de coach onthuld het nieuwe epische Creators FC tenue met een bizarre goocheltruc. Of dit nog niet genoeg is duikt Bankzitter Robbie van de Graaf ineens op als twaalfde man in het veld dankzij Chahid Dutch Performante.

Lieke is trots op Raoul de Graaf die deze wedstrijd ineens opdook als 'vlagger' en dat niet onverdienstelijk deed. Celine Dept is wederom in topvorm en pakt haar verantwoording bij een beslissende penalty. Frank Slotta geeft een assist terwijl hij helemaal niet op het veld staat, dit gaat een VIRAL worden!

En een pijnlijk moment voor FunX DJ/presentator Ouassima bij haar debuut voor de Creators FC ladies. Akkamist en Frank Slotta hebben ook nog even gevlagd en dat gaf hilarische beelden. Ga snel deze nu al legendarische video checken.

Wesley Sneijder strooit met passes alsof hij nooit is weggeweest. Mart Hoogkamer prikt een goaltje maar gaat ook zwemmen. Niek Roozen doet een Diego Maradona truc en Roy de Coach maakt een hattrick. Ga er maar eens even goed voor zitten want dit is een van de tofste samenvattingen ever.

Het was een eer voor Creators FC om deze wedstrijd te mogen spelen tegen team Sneijder & Friends waarvan de opbrengst van ruim 25.000 euro ten goede komt aan de vluchtelingen uit Oekraïne. Het was dan ook heel bijzonder dat Evgeniy Levchenko samen met de burgemeester van Utrecht de aftrap deed voor deze unieke benefiet wedstrijd.

JayJay Boske en Raoul de Graaf gaan voorop in de strijd voor 'Marathon Man'. Frank Slotta die letterlijk na 42 kilometer te hebben hard gelopen in Rotterdam nog even de spits in ging met alle gevolgen van dien. Uitblinker Rutger Schipper gooit een Ronaldo Flip die inmiddels VIRAL de hele wereld over gaat. Verder ga je in deze hilarische video keeper Noah Zeeuw zien op doel met zonnebril (nooit eerder vertoond). Kijk deze video sowieso af tot het einde want Bankzitter Robbie van de Graaf doet een hele bijzondere aankondiging voor een van de meest unieke wedstrijden ooit voor Creators FC!

Kriekel komt met helikopter bij zijn debuut voor Creators FC. De mannen van Glowmovies Rik & Jesper geven na een fantastische wedstrijd met 13 goals een hilarisch interview. En we hebben een wereldprimeur want het is de eerste wedstrijd ooit waar een dubbele hattrick wordt gemaakt. Welke spelers dit hebben gedaan houden we geheim, dus kijk maar snel, want hier zal nog lang over nagepraat worden. Sommige goals gaan VIRAL de wereld over. Koen en zijn maatje Paskie spelen een thuiswedstrijd. O ja, hebben jullie ooit een heel team met zonnebrillen het veld op zien komen? Eh, nou kijk maar...

Scoort Robbie van de Graaf in zijn PSV stadion? Stefan de Vries maakt een cruciale transfer met gevolgen. Matthy breekt zijn eigen sliding record en Chahid Charrak prankt de scheids en gaat weer viral hierdoor. Alle Bankzitters doen mee en Milo ter Reegen pakt gelijk een hoofdrol. Koen van Heest en Raoul de Graaf ijzersterk samen achterin. En PSV fans Seran Lakap en Rein van Duivenboden spelen ook een hoofdrol in deze epische wedstrijd.

JayJay Boske weggestuurd door de scheids en dat is een primeur voor Creators FC, want nooit eerder werd er een creator uit het veld gestuurd. Bizzey gooit Goofy skills als aanvoerder en neemt het team op sleeptouw. Debutant Jessy Knijn krijgt pijn. En wat doet razende Roy op de brommer? Deze wedstrijd gaat de boeken in als de hardste ooit maar uiteraard bleven ze allen sportief.

Bloemen voor Lies Zhara, en terecht ook want wat een bizarre wedstrijd was dit dan. TikTok ster Siham Sanad maakt haar debuut in de stromende regen en Stefania is op dreef en geniet van het spelen in een echt stadion. Ga er maar eens even goed voor zitten want dit is de meest legendarische wedstrijd voor de Creators FC ladies tot nu toe.

Bram Krikke scoort bij zijn debuut voor Creators FC maar mag de goal wel tellen? Robbie van de Graaf in Brabant staat garant voor 3 goals. Raoul de Graaf en Matthy maken transfer naar 'Sliding United' en de Koning van de Assist is Akkamist. En dan hebben we het nog niet eens gehad over DE BIZARSTE ONTKNOPING EVER!!! O ja, en laten we niet vergeten dat Sean Demmers zijn magische debuut heeft gemaakt waar nog lang over nagepraat zal worden. Een onvergetelijk 'avondje NAC' in hun geweldige stadion voor publiek.

Deze wedstrijd had Creators FC de grootste selectie ooit dankzij een foutje van Roy de Coach maar het is hem vergeven. Dus ook Slotta, Stefan de Vries, Vincent Visser, Noah Zeeuw, Sebas de Jong, Arsenio en Rutger Schipper duiken op in deze epische video. Zeven voudig wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken maakte ook zijn debuut.

Soufiane Touzani gooit skills bij aftrap. Boer Ayoub heeft liever echt gras. Rarko speelt tikkertje met fans tijdens de wedstrijd. In deze match tegen veel profs en ex profs is het echt 'tikkie takkie' en vliegen de panna's om je oren.

Roy de Coach beleeft zijn meest bizarre penalty moment ooit en Michiel krijgt de kans om tegen deze voetbal legends te scoren. Kortom, ga er maar eens even goed voor zitten want deze wedstrijd gaat de boeken in als de wedstrijd met de meeste technische hoogstandjes ever bij een Creators FC wedstrijd.

Seran Lakap neemt de middenstip mee, maar waarom? Celine Dept doet spontaan mee met de boys en dat is niet zomaar. En de meest bizarre opkomst ooit gaat nu al weer VIRAL. Dit heb je nog NOOIT ergens ter wereld op een voetbalveld gezien.

Creators FC speelde in 1 wedstrijd tegen 2 verschillende tegenstanders, het kan ook nooit eens normaal gaan he... Het was wel een spijkerhard duel waardoor je ook hier en daar wat bebloede spelers langs ziet komen in deze nu al legendarische samenvatting. We gaan niet te veel verklappen maar hou Akkamist, Vincent Visser en Sebas de Jong ook maar even goed in de gaten. Ga er maar eens goed voor zitten want er gebeurt te veel om op te noemen.

Matthy kan 5 keer scoren in deze bizarre wedstrijd met een record aantal doelpunten. Raoul de Graaf is de grote baas achterin en maakt legendarische rushes naar voren. Onze mega populaire keeper van het eerste uur Noah Zeeuw krijgt zijn eigen fan vak waar uitzinnige fans hem toezingen.

Deze wedstrijd mensen... Michiel en Celine Dept speelden samen ook mee en de combi CEMI staat weer eens garant voor gruwelijk mooie doelpunten. Misschien wel het doelpunt van het jaar? Let vooral ook op de solo's van Akkamist en de geslepen acties van Sebas de Jong. Kortom, ga er maar eens even goed voor zitten want deze video moet je gezien hebben!

Ilse van Esch maakt een wereldgoal van wel 30 meter afstand. Geen 'kat fight' maar een 'dog fight'? De Buldog van Denise Kroes vs de Pemeriaan van Sem de Coninck. Welke van de 2 stoere honden gaat de Creators FC mascotte worden?

Wat dacht je van de aankomst van de ladies. Gewoon even in een dikke Ferrari aan komen rijden. Wat een diva's zijn het ook he. De Creators FC ladies mochten aantreden tegen het officiële Nederlands elftal (LD meiden) wat voelde als de Oranje Leeuwinnen. Ook deze wedstrijd waren er weer spelers van de Creators FC mannen aanwezig. Sebas de Jong hielp Roy de Coach een handje met wat tactische aanwijzingen en Akkamist heeft de Go Pro gered die bijna doormidden werd geschoten. Kortom, genoeg crazy content weer om viral te gaan dus kijk maar snel!

De Bankzitters Matthy, Robbie van de Graaf en Raoul de Graaf stelen de show in deze bizarre 'interland' tegen het Marokkaans sterrenteam. Bilal Wahib maakt zijn debuut en pikt gelijk een doelpuntje mee. Alsof dit nog niet genoeg is doen er ook twee Glory kickboxing fighters mee en we willen niet spoilen maar er is iemand knock out gegaan... Keeper Noah de Zeeuw kon het niet laten om de kickboks handschoenen aan te trekken op goal en natuurlijk moest er een staredown komen tussen Levi Rigters en de kerstman. En voordat we het vergeten, hou vooral 'schoppen koning' Frank Slotta in de gaten... Als toetje gooit de scheids gewoon even een paar virals uit zijn mouw... eh... borstzakje.

Nesim El Ahmadi gooit schaar. Qucee verliest challenge en moet boeten. Bilal Wahib wordt geknipt en geschoren en Akkamist is de baas op het veld. Deze wedstrijd heeft ALLES! Veel goals, hilarische momenten en VIRALS all over the place die sowieso weer de wereld over zullen gaan. Fraasie en Roy gaan kapot in de stomende regen. Debutant Ilias Ojja had de aanname van het jaar en Alessio de Martino zet zijn tegenstander te kijk.

Noah Zeeuw doet uit de hoogte. Meester Jesper leert bij en het zoontje van Noah en Kelly scoort een doelpunt. De wedstrijdbal wordt ingevlogen door 4 spelers met parachute, welke spelers dat zijn zie je in deze fantastico samenvatting. Akkamist gooit skills die je nog nooit eerder hebt gezien. Roy de Coach nam met Arsenio een Johan Cruijff penalty. Maar ging die er wel in? Ze mochten aantreden in het FC Emmen stadion tegen een selectie van diverse FC Emmen spelers voor een uitzinnig publiek.

Vincent Visser wordt vies gepakt en Luca Gilliot scoort skippybal. Akkamist maakt een solo van 1.000.000 tegen Vitesse en scoort een wereldgoal. Rein krijgt een tik op zijn neus en Roy de Coach doet op verzoek van Bram Krikke een Peter Gillis loopje. Publiek gaat uit zijn dak na een 'zweef save' van Noah Zeeuw. Tijdens dit hete potje met 40 graden vliegen de VIRALS om je oren.

Scoort Timo Miedema bij debuut? Boer Ayoub mist penalty?! American Footballer beukt erop los. Akkamist gaat keepen zonder handschoenen maar gaat hij wel de nul houden? In deze video zitten zo bizar veel VIRALS dat je echt elke seconde moet zien. Er vallen zelfs gele en rode kaarten bij dit bikkelharde duel en dat zonder Frank Slotta. Seran Lakap geeft een Glory kickboks trap en dat terwijl ex wereldkampioen Donegi Abena (zonder voetbalschoenen) ook opduikt in de samenvatting. Noah Zeeuw komt te laat maar heeft wel een bijzondere reden.

Dutch Performante draait door. Spits Frank Slotta scoort!? JayJay Boske gebeukt. Ajax vs Creators FC.

Chahid Charrak (alias Dutch Performante) scoort met links en dat is heel bijzonder want hij is puur rechts. Noah Zeeuw is er helemaal klaar mee en loopt van het veld waardoor Akkamist moet gaan keepen. En de Creators springen van het balkon, ja je leest het goed, te bizar voor woorden wat een toffe beelden zijn dat geworden. Er wordt zo veel gescoord dat iedereen de tel kwijt is. En het is weer zover hoor, Roy de Coach krijgt het weer voor elkaar om een niet te missen kans om zeep te helpen. Check snel deze video met maar liefst 10 VIRALS!

Stefan de Vries zaagt benen. Scheids krijgt GEEL. Dit MOET je zien, dit geloof je niet.

In deze knotsgekke video beuken Celine en Ilse elkaar. Gaat Stefania echt Bankzitter worden!? En veldbestormers worden keihard aangepakt!

Robbie returns bij PSV! Eten bezorgd in de dug-out! Koen die een pizza eet tijdens de wedstrijd. Milo die denkt dat ie op een festival is. Dutch Performante die de camera afpakt en allemaal gekkigheid filmt.

Kriekel doet wisseltruc. Boer Ayoub doet beenveeg. Slotta gaat weer zoals vanouds vol erop en Noah kon zo maar eens de nul houden deze keer. Niek Roozen en Vincent Visser voelen elkaar perfect aan en Alessio de Martino heeft aan 1 blik al genoeg. 98arbee maakt zijn debuut en hoe! Voor Akkamist en Roy de Coach is het een thuis wedstrijd en onder het toeziend oog van 1600 uitzinnige fans is dit misschien wel de beste wedstrijd ooit voor Creators FC.

Frank Slotta schiet de bal het 'stadion' uit. Seran Lakap gooit de scheids in het publiek omdat hij het niet eens is met een beslissing. Alessio de Martino doet de nieuwe Ronaldo celebration. Niek Roozen en Vincent Visser in topvorm. Noah heeft nog de NUL gehouden in de eerste helft, gaat hij dit volhouden? Boer Ayoub trekt zijn overal en laarzen uit en doet een beenveeg. Akkamist doet slalom zoals niemand ooit heeft gezien. Kortom, heel veel gekke dingen in deze krankzinnige video.

Summer de Snoo aanvoerder. Luciano Charrak vlagt. Devran Lakap scoort?! Wat een dol dwaze video is dit geworden zeg. Heb je ooit zo iets geks gezien? Dutch Performante die een brandblusser leeg spuit tijdens de wedstrijd. Vuurwerk vooraf alsof het de Champions League is. En natuurlijk niet te vergeten heel veel mooie goals, acties en de grappigste interviews ooit.

Luciano en Mylana scoren!? Verginio maakt panna bij scheids. Gaat Devran Lakap nog een keer scoren? Summer de Snoo heeft een grote lach op haar gezicht, maar waarom is dat eigenlijk? De broertjes El Jackson gooien er net als Ole even een paar bizarre skills uit. Papa Chahid alias Dutch Performante is trots op zijn kids maar haalt zelf ook kattenkwaad uit langs de lijn. De familie Lakap is supertrots op hun grote ster Devran die zo maar eens player of the match kan worden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Joy Liana en onze stand in keeper die een hoofdrol pakken in deze 2e video van de Creators FC Juniors wedstrijd.

Kunnen de Creators zingen? Hier is ie dan, de videoclip van de WK hit 'Onze Leider' waarin jullie heel veel Creators spelers en speelsters zien zingen samen met Wolter Kroes, DJ Feierbiest en een aantal BN'ers.

Veldbestorming Divaio. 4 eigen goals in 1 helft. Scheids krijgt ROOD. Kan het nog gekker bij Creators FC?

Alessio boos op scheids, maar waarom? Ilse is teleurgesteld maar in wie? Deze wedstrijd is sowieso veel beter dan Nederland - Senegal hoor mensen 😉 Er gebeuren hele gekke dingen in deze wedstrijd met onze keeper Noah. Rein van Duivenboden wordt flink aangepakt. Het lijkt het WK voetbal wel. En dan hebben we het nog niet gehad over een 433 VIRAL moment met de keeper van de tegenstander waar Roy de Coach ineens opduikt.

Jesse Hoefnagels super spits. Mees Dix beukt tegenstander. Alex Klein mag meedoen met de grote mensen. Noah wordt toegezongen en Alessio de Martino gunt de tegenstander 1 blik, eh... geen blik. Dit is misschien wel de HARDSTE Creators FC wedstrijd ooit waarin Vincent Visser, Sebas de Jong en Dani Hagenbeuk tig keer worden neergehaald. Seran Lakap vecht als een echte strijder tot het bittere eind.

https://www.youtube.com/watch?v=rn1eSHyA_bA

In deze video zie je onder andere Niek Roozen, Vincent Visser en Boer Ayoub achter de schermen bij het Nederlands elftal lied 'Onze Leider'.

Niek Roozen ziet wazig en Vincent Visser schreeuwt naar de scheids. In deze video gebeuren dingen die je nog NOOIT hebt gezien. Noah Zeeuw gaat uit zijn dak en Seran Lakap doet iets wat hij beter niet had kunnen doen. Bij deze wedstrijd had Alessio het zo koud dat hij niet kon wachten en het veld in glipte zonder dat de scheids het door had. Alleskunner Ricky beukte een tegenstander omver en dat zie je nog beter in de samenvatting van deze wedstrijd.

Maakte Matthy het doelpunt van het jaar 2022? Of Michiel, Vincent, Rein of Roy de Coach? Hier zie je toch even een paar heerlijke goaltjes langskomen hoor. Welke goal vond jij de mooiste, tofste of meest bijzondere?

Maakte Celine het doelpunt van het jaar 2022? Of wordt het Summer de Snoo, Mascha Lange, Ilse van Esch of Julia vd Vlist?

Dutch Performante voetballer van het jaar? Of wordt het toch Akkamist, Noah Zeeuw, Alessio de Martino of Sebas de Jong?

Wordt Celine Dept voetbalster van het jaar 2022? Of toch Ilse van Esch of Anne Smink?

Geef een reactie