Creators FC 2023

Featured Video Play Icon

Wedstrijd gemist? Hier kun je alle wedstrijden terugkijken van Creators FC in 2023.

Hattrick Enzo Knol?! Dutch Performante Koning assist! TOFSTE SAMENVATTING VIDEO EVER zonder enige twijfel. Viral pranks door Chahid, Enzo gooit Ronaldo moves voor 1500 uitzinnige fans. Messi achtige acties van Michiel richting zijn Celine langs de lijn. JayJay Boske beukt er weer ouderwets op los en Seran Lakap raakt flink gewond bij een sliding. Noah keept met Knolpower handschoenen, maar gaat hij daarmee de nul houden op zijn verjaardag? Mees Dix snakt naar adem en Roy de Coach blundert met een Knolpower bal. Tice Trip speelde ook een legendarische wedstrijd net als Rubben van 433 die met een 360 cam het veld in ging. Genomineerden voor voetballer van het jaar, Akkamist en Sebas de Jong, laten skills zien die je nooit eerder zag. Ricky Lucassen, Glenn Helder, Rein van Duivenboden en Rutger 'Flip' Schipper bleven nog een uur in de stromende regen staan voor de fans in het stadion van Helmond Sport.

JayJay Boske pijnigt spelers! Nieuwe challenge door Michiel?! Enzo Knol schiet in de lach na bijzondere vraag van Roy de Coach. Dutch Performante haalt weer eens een prank ui en Celine heeft medelijden met Michiel die totaal geen een bal krijgt aangespeeld in de stromende regen. Kortom, check deze geweldige video en vergeet ook niet de andere te kijken:

Celine Dept als keeper?! Wesley Sneijder als coach?! Dit is echt UNIEK ! En dan hebben we nog een paar hele toffe debutanten zoals Juffie Iris en Lynn Hermanussen en Sienna (de zus van Alessio de Martino) en Romy. Nieuwe tenues, nieuwe kicks, unieke wedstrijdbal en HEEL VEEL gekke VIRAL dingen komen langs in deze epic video.

Roy de Coach ontploft wanneer de dames niet naar hem luisteren maar wel naar Wesley Sneijder. Celine dolblij na 'goedmakertje' nadat ze eerder in de wedstrijd de fout in ging. In deze hilarische video gebeuren zoveel leuke dingen dat je eigenlijk moet stoppen met lezen van deze tekst en gelijk moet gaan kijken.

Wedstrijd ontspoort! Kriekel en Dutch Performante voorop in de strijd! Dit is misschien wel de meest legendarische wedstrijd ooit voor Creators FC. De gele en rode kaarten vliegen je om de oren. Het score verloop is bizar en de spanning loopt hoog op waardoor het uit de hand dreigt te lopen. Maar ook wereldgoals en gekke VIRALS zie je ga je zien in deze epische video dus kijk snel.

Wat is er gebeurd? Niek en Vincent zijn teleurgesteld over deze snoeiharde wedstrijd. Gelukkig hebben we Chahid nog die uiteraard weer een prank uithaalde. Roy de Coach is woedend en laat dit blijken ook waardoor het bijna uit de hand loopt. Kijk maar snel want dit is er weer een video waar veel over nagepraat zal worden.

Vuurwerk verstoort wedstrijd! Michiel keept en Kriekel pakt de beker! Wat een KRANKZINNIGE wedstrijd was dit dan. Bizzey en Défano Holwijn stelen de show in deze keiharde pot waarin de doelpunten om je oren vliegen. De eerste helft blijkt er een hele andere tegenstander te staan dan is afgesproken en daar is Roy de Coach woedend om! Vincent Visser en Niek Roozen worden flink aangepakt en Seran Lakap laat skills zien die je normaal alleen op FIFA 23 ziet. Celine Dept is trots op haar Michiel die een hele andere achternaam blijkt te hebben dan op het shirt staat.

FC Chaos met Défano Holwijn en Bizzey in de hoofrol. Het kan ook nooit eens normaal bij Creators FC maar dat geeft natuurlijk wel een HILARISCHE video. De titel verklapt het al, het is echt complete CHAOS bij deze wedstrijd waarin Akkamist, Sebas de Jong, Seran Lakap, Niek Roozen, Vincent Visser en Kriekel de camera even overnemen.

Geef een antwoord