Featured Video Play Icon

Wedstrijd gemist? Hier kun je alle wedstrijden terugkijken van Creators FC in 2023.

Hattrick Enzo Knol?! Dutch Performante Koning assist! TOFSTE SAMENVATTING VIDEO EVER zonder enige twijfel. Viral pranks door Chahid, Enzo gooit Ronaldo moves voor 1500 uitzinnige fans. Messi achtige acties van Michiel richting zijn Celine langs de lijn. JayJay Boske beukt er weer ouderwets op los en Seran Lakap raakt flink gewond bij een sliding. Noah keept met Knolpower handschoenen, maar gaat hij daarmee de nul houden op zijn verjaardag? Mees Dix snakt naar adem en Roy de Coach blundert met een Knolpower bal. Tice Trip speelde ook een legendarische wedstrijd net als Rubben van 433 die met een 360 cam het veld in ging. Genomineerden voor voetballer van het jaar, Akkamist en Sebas de Jong, laten skills zien die je nooit eerder zag. Ricky Lucassen, Glenn Helder, Rein van Duivenboden en Rutger 'Flip' Schipper bleven nog een uur in de stromende regen staan voor de fans in het stadion van Helmond Sport.

JayJay Boske pijnigt spelers! Nieuwe challenge door Michiel?! Enzo Knol schiet in de lach na bijzondere vraag van Roy de Coach. Dutch Performante haalt weer eens een prank ui en Celine heeft medelijden met Michiel die totaal geen een bal krijgt aangespeeld in de stromende regen. Kortom, check deze geweldige video en vergeet ook niet de andere te kijken:

Celine Dept als keeper?! Wesley Sneijder als coach?! Dit is echt UNIEK ! En dan hebben we nog een paar hele toffe debutanten zoals Juffie Iris en Lynn Hermanussen en Sienna (de zus van Alessio de Martino) en Romy. Nieuwe tenues, nieuwe kicks, unieke wedstrijdbal en HEEL VEEL gekke VIRAL dingen komen langs in deze epic video.

Roy de Coach ontploft wanneer de dames niet naar hem luisteren maar wel naar Wesley Sneijder. Celine dolblij na 'goedmakertje' nadat ze eerder in de wedstrijd de fout in ging. In deze hilarische video gebeuren zoveel leuke dingen dat je eigenlijk moet stoppen met lezen van deze tekst en gelijk moet gaan kijken.

Wedstrijd ontspoort! Kriekel en Dutch Performante voorop in de strijd! Dit is misschien wel de meest legendarische wedstrijd ooit voor Creators FC. De gele en rode kaarten vliegen je om de oren. Het score verloop is bizar en de spanning loopt hoog op waardoor het uit de hand dreigt te lopen. Maar ook wereldgoals en gekke VIRALS zie je ga je zien in deze epische video dus kijk snel.

Wat is er gebeurd? Niek en Vincent zijn teleurgesteld over deze snoeiharde wedstrijd. Gelukkig hebben we Chahid nog die uiteraard weer een prank uithaalde. Roy de Coach is woedend en laat dit blijken ook waardoor het bijna uit de hand loopt. Kijk maar snel want dit is er weer een video waar veel over nagepraat zal worden.

Vuurwerk verstoort wedstrijd! Michiel keept en Kriekel pakt de beker! Wat een KRANKZINNIGE wedstrijd was dit dan. Bizzey en Défano Holwijn stelen de show in deze keiharde pot waarin de doelpunten om je oren vliegen. De eerste helft blijkt er een hele andere tegenstander te staan dan is afgesproken en daar is Roy de Coach woedend om! Vincent Visser en Niek Roozen worden flink aangepakt en Seran Lakap laat skills zien die je normaal alleen op FIFA 23 ziet. Celine Dept is trots op haar Michiel die een hele andere achternaam blijkt te hebben dan op het shirt staat.

FC Chaos met Défano Holwijn en Bizzey in de hoofrol. Het kan ook nooit eens normaal bij Creators FC maar dat geeft natuurlijk wel een HILARISCHE video. De titel verklapt het al, het is echt complete CHAOS bij deze wedstrijd waarin Akkamist, Sebas de Jong, Seran Lakap, Niek Roozen, Vincent Visser en Kriekel de camera even overnemen.

Spelers maken ruzie maar Nesim grijpt in. Gaat Akkamist wel de NUL houden? Deze video is de GROOTSTE Creators FC edit ooit dus elke 5 seconden gebeurt er wel iets geks, grappigs of zelfs wat heftigs dus kijk deze echt van het begin tot het einde want hier gaat over gesproken worden. Maar er vallen ook wereldgoals en het einde is echt een THRILLER dus veel plezier alvast.

De voetballende YouTubers van Creators FC spelen hun honderdste wedstrijd. Dit vieren ze in het stadion van FC Volendam en ook dit keer spelen ze voor een goed doel. Verslaggever Max van den Broek neemt een kijkje.

GROTE CHAOS BIJ 100E DUEL! Enzo Knol en Kalvijn, het perfecte duo in de spits, en dat laten ze zien ook. Michiel maakt een ongekende wereldgoal die VIRAL gaat. Bram Krikke is op stoom en Seran Lakap helpt kinderen richting tribune. Bankzitter Raoul is weer terug op zijn favoriete plek achterin en vormt een blok met Slotta en Stefan de Vries. Akkamist laat solo's zien die je normaal alleen in FIFA23 ziet. En dan vergeten we bijna Chahid die weer ouderwets iedereen prankt inclusief de scheidsrechter met zijn wereldberoemde fluitje. Niek, Vincent, Rutger, Noah en Roy de Coach maken de selectie compleet. Kortom, deze selectie is de GEKSTE OOIT!

Bram Krikke neemt wraak na wissel Chahid. Kalvijn likt het zoute hoofd van Roy de Coach. Bankzitter Raoul gaat paling roken. Slotta, Stefan de Vries, Enzo Knol, Michiel van Celine nemen de camera over en dat geeft hilarische beelden. En dan hebben we nog het VIRAL taart moment dus genoeg om weer krom te liggen van het lachen.

Celine beslissend in spijkerhard duel. Debuut voor Leeuwin Alyssa van Ommeren pakt goed uit. In deze keiharde wedstrijd vol met heftige overtredingen gebeuren ook doldwaze dingen wat jullie gewend zijn. De wedstrijd moest tijdelijk gestaakt worden, Juf Iris leest de les, Joy Liana weet het even niet meer, Ilse van Esch maakt Champions League waardige solo's en dit alles onder toezicht van Boer Ayoub die Roy de Coach assisteert.

Koen Zitoen mist zijn schoen! MEEST BIZARRE ZAALWEDSTRIJD OOIT! 72 hilarische momenten in 1 video, hoe dan?! Wereldgoals, pranks, blunders, opstootjes, schandalige overtredingen en nog veel meer, dus kijk snel want elke 10 seconden gebeurt er wel iets...

Mooiste Creators FC goal ooit gemaakt!? Seran Lakap geeft Boer Ayoub een trap?! Koen Zitoen geeft een Noah een zoen?! Creators FC speler die de kleedkamer van de tegenstander bestormt. Spelers die elkaar nat gooien. Hier zitten zoveel GEKKE momenten in dat je deze video zeker 2 keer moet kijken om alles gezien te hebben...

Speler gaat knock-out bij de clash tegen VV Vianen. Rarko gooit GEKKE skills bij zijn debuut. Krankzinnige slotfase met een hoofdrol voor Akkamist en keeper Noah Zeeuw.

Chahid baas op slagveld! Het regent overtredingen, doelpunten en gele kaarten in deze samenvatting. Akkamist gooit skills, debuut van Dutch Goalkeeper en 2 'meesterlijke' goals maar van wie? Maar ook een flashback naar de WK wedstrijd Nederland - Argentinië met een goal a la Wout Weghorst die nu al weer viral gaat op de socials. Blijf zeker kijken tot het einde want de interviews met o.a. de Vessbroz zijn nu al legendarisch...

Debuut gaat fout, en hoe?! Ongeloof bij Dutch Performante wat er allemaal gebeurt. De Vessbroz stelen de show bij het interview. Akkamist en Koen Zitoen pakken de camera en rennen er mee weg. Kortom, deze video is er ook weer eentje in de categorie 'dit geloof je niet'.

Cruciaal VAR moment waarbij Celine en Michiel betrokken zijn. Maar hoe loopt het af? Deze UNIEKE wedstrijd heeft ALLES. Fantastische doelpunten, geweldige solo's van Akkamist en een record aantal gele en rode kaarten na ingrijpen van de VAR.

Wereldprimeur voor Kriekel, hij heeft het gewoon geflikt voor meer dan 2.500 uitzinnige fans. Noah eindelijk de NUL!? Mocro Maffia Marouanne verdwijnt in het publiek. Legendarisch moment met Boer Ayoub. Koen Zitoen bespringt Roy de Coach tijdens interview.

Heet potje voetbal kookt over! Voetballen bij 30 graden kan natuurlijk niet goed gaan. Het is maar goed dat de VAR weer aanwezig is, anders had het zeker uit de hand gelopen. Niek en Vincent gaan helemaal los op de scheidsrechter. Michiel is ontevreden over zijn positie in het veld en Roy de Coach krijgt ROOD! Koen Zitoen rent weg met de camera en dat hebben ze geweten ook...

Het RAD bepaalt de opstelling, dus niet Roy de Coach, en dat is een wereldprimeur! Gaat Mo Bicep bij zijn debuut keepen? Moet AKKAMIST beginnen op de bank? En waar gaat keeper Noah spelen? Er doen trouwens ook een paar hele leuke dames mee met Creators FC.

Binnen 24 uur een wedstrijd spelen in een Eredivisie stadion? Met hulp van FC Utrecht, VV Vianen TikTok en SV Loosdrecht is het gelukt, en hoe?! Seran Lakap pakt een hoofdrol, Mees Dix en Roy de Coach gaan uit hun dak richting 'publiek' en Alessio de Martino en Akkamist stelen de show. En een RECORD aantal doelpunten in een Creators FC wedstrijd...

Wedstrijd eindigt in watergevecht. Celine gaat kopje onder en Michiel krijgt een 'koekoek' die hij meeneemt naar België. Dit is niet zo maar een potje zaalvoetbal tegen de Badmeesters van Merwestein Nieuwegein. De verliezers MOETEN namelijk met kleren en al het zwembad in. Dit zijn natuurlijk hilarische beelden geworden! Maar wat dacht je van panna's, wereldgoals en rode kaarten? Akkamist die zijn skills laat zien, Rutger gooit met FLIPS en Celine maakt misschien wel de mooiste goal van de dag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Sebas de Jong die erop los scoort met zijn SPACE SCHOENEN!

Topspits neer gebeukt en Mo Bicep gooit bizarre panna! In deze knotsgekke wedstrijd waarbij ze bijna moesten beginnen met 7 spelers omdat iedereen UREN in de file stond zie je wereldgoals, gekke tricks, overtredingen en veel meer GEKKIGHEID!

Enzo en Milan Knol samen met Tice Trip in de spits met Creators FC bij 35 graden staat garant voor een HEET potje voetbal. Gaat het Enzo lukken voor de 3e wedstrijd op rij te scoren? Isae gooit zoals altijd zijn W en Mo Bicep gooit panna's royaal. Het debuut van FrankVD is epic en Alessio de Martino is weer op dreef. De hele familie Lakap in aanwezig bij deze unieke wedstrijd waarbij voor het eerst de Creators FC opkomst tune te horen is van de Vessbroz.

Hattrick Isae en Touzani showt GEKKE skills! Het debuut van Isae is BIZAR en wat Touzani laat zien heb je ook nog NOOIT gezien... Krankzinnig score verloop, de vreemdste aftrap ooit, vuurwerk bij opkomst, een onweersbui vanuit het niets en nog veel meer in de SNELSTE Creators FC video ooit. Maar ook een hoofdrol voor Alessio de Martino, Roy de Coach, Ilias en Dutch Goalkeeper. O ja, en pizza eten op de middenstip was ook wel epic.

Ze mochten een episch potje straatvoetballen in hartje Utrecht en dat hebben ze geweten ook. De panna's en wereldgoals vliegen om je oren. En dan hebben we het nog niet eens over de BIJZONDERE DOELEN die ze hadden neergezet. Rutger gooide een bizarre flip, ex Arsenal speler Glenn Helder op doel, Noah Zeeuw die als keeper een fantastische goal maakt en Roy de Coach gooit skills. Ouassima was vergeten dat ze met bijzondere doelen speelden en botste tegen de paal en lat.

Dylan Haegens maakt een hole in one?! Qucee gooit chaos bij interviews. Golf wedstrijd met 100 YouTubers zoals Gio, Kalvijn, Stefan de Vries, CeMi, Royalistic, Don de Jong, Chatmo en vele anderen en dat kan natuurlijk nooit goed gaan. Pranks, weddenschappen, hilarische interviews maar oprecht ook een aardig partijtje golf, dus ga er maar eens even goed voor zitten.

15 Bekende YouTubers zoals Enzo Knol, Kalvijn, Bankzitter Raoul, Michiel, Slotta, Dutch Performante en anderen nemen een penalty op keeper Noah en strijden om de felbegeerde Creators FC penalty bokaal 2023! En het zijn niet zomaar penalty's, ze moeten ook nog met een 'handycap' genomen worden, dus dat geeft natuurlijk hilarische beelden.

Het is gelukt na bijna 7 jaar en 112 wedstrijden, eindelijk de nul! Let vooral op Michiel en Celine, want die stelen de show... O ja, en er is iets met het gras...

Tegen FC Eindhoven in het stadion werd het een GEKKE wedstrijd met een hoofdrol voor Enzo Knol, Isae en Frank VD. En dan vergeten we nog bijna het legendarische debuut van Milan Knol die samen met zijn broer Enzo in de spits staat... En wat gebeurt er met Noah die met een bloedend hoofd het veld af moet? Mo Bicep gooit panna de luxe, Seran Lakap strooit met passes, Roy de Coach maakt doelpunt van het jaar?

Alessio de Martino op stoom. Supergaande Nesim gaat op een legendarische manier los. Mocro Maffia Marouane zegt dat het goed komt. Zelfs Roy de Coach gaat uit zijn dak en Akkamist moet noodgedwongen op doel...

In deze hilarische video zie je Roy en Roy die les geven in een quiz vorm aan de klas van Roy AK Kennisclips. Weten de leerlingen waar Celine en Michiel vandaan komen? En weten ze waar Enzo Knol woont? Kortom, dit MOET je gewoon zien want de antwoorden die de leerlingen geven zijn nu al legendarisch...

Mo Bicep scoort van 60 meter afstand? Redding van Noah gaat VIRAAL! In de stromende regen speelde ze de 1e wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen een team met Joey Bravo, Isae, Andy Been en Mo Bicep en dat hebben ze geweten ook. Wereldgoals, wereld reddingen en hilarische quotes bij de interviews. De kaviaar koning van Nederland (Salar) maakte net als Jasper (voormalig PT van Mr. Beast en KSI) een fantastisch debuut net als freestyler Bailey.

Noodweer breekt uit tijdens de wedstrijd waardoor spelers zich rot schrikken. Gelukkig komt het helemaal goed en wordt er gewoon gevoetbald... en hoe?! Marrouanne heeft een zendertje en dat is echt hilarisch. Meester Roy kaapt de vlog camera en Koen Zitoen pikt een paraplu.

Scoort Robbie een hattrick bij zijn rentree? En legend Luuk Steen in back in the game! Je gaat trucs zien zoals je nooit eerder zag in een wedstrijd. En ongelooflijk veel mooie doelpunten en wereld reddingen. Celine en Michiel waren samen een geweldige tandem voorin en Seran Lakap maakt een doelpunt zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Camera meegenomen door speler tijdens de wedstrijd. Wat nu? Ga lekker genieten van deze UNIEKE video waarin Luuk Steen, Celine, Michiel, Koen Zitoen en Roy de Coach een hoofdrol spelen.

Luuk Steen en Milan Knol strijdbaar na aanslag op het veld. Dit is met afstand de HARDSTE wedstrijd ooit. Tientallen bizarre overtredingen maar gelukkig ook wereldgoals en UNIEKE viral momenten. De opa en oma van Enzo en Milan Knol worden opgehaald in een auto van 1 miljoen euro en hebben een ongelooflijke toffe avond gehad langs het veld. Met Edwin heeft Creators FC de KLEINSTE debutant ooit. En Roy de Coach showt met een onnavolgbare goochel truc het NIEUWE Creators FC shirt. Kortom, ga er maar eens even goed voor zitten!

Dutch Performante, Touzani, YousToub, Luuk Steen, Mo Bicep, Seran Lakap en nog 50 andere influencers en BN'ers spelen de GROOTSTE charity wedstrijd ooit in Nederland gehouden voor de slachtoffers van de ramp in Marokko en Libië. Ook veel ex profs zoals Anouar Diba (initiatiefnemer van deze wedstrijd) lieten even zien dat ze nog aardig 'tikkie takka' konden spelen.

Bij team JSV Charity hadden ze een unieke technische staf met legende Willem van Hanegem als trainer en Touzani, Andy vd Meijde en ICE als assistenten. Met deze wedstrijd is een geweldig bedrag opgehaald wat inmiddels richting de 30K euro gaat. Team JSV Charity speelden allemaal met nummer 34 om ook te laten zien dat onze gedachten nog altijd zijn bij Abdelhak Nouri en zijn familie.

Frank Slotta is boos op de keeper, Defano Holwijn is zijn bril kwijt op het veld. Koen Zitoen keept weer een legendarische wedstrijd en Vincent Visser en Alessio de Martino pikken een doelpuntje mee. Jasper Fit scoort erop los en de tegenstander maakt een goal die je nog nooit eerder hebt gezien. En is Roy de Coach nu eindelijk van zijn penalty trauma af? Check snel deze snelste Creators FC video ooit...

Met Touzani langs de kant als coach van de tegenstander werd Creators FC 'tikkie takkie' weggespeeld. Maar niettemin zijn er UNIEKE hilarische beelden gemaakt achter de schermen waar je waarschijnlijk krom gaat liggen van het lachen. Dutch performante met een briljante opmerking. Seran Lakap samen met Koen Zitoen en een boze Akkamist stelen de show.

Slechtste penalty ooit genomen?! Het is in ieder geval nog nooit vertoond... Wat een legendarische wedstrijd met 22 VIRAL momenten zoals een ongekende scrimmage met Noah in een hoofdrol, Luuk Steen die een truc gooit TIJDENS DE WEDSTRIJD die eigenlijk helemaal niet kan. Niek Roozen pakt het fototoestel van de fotograaf af om 'het perfecte plaatje' te maken en Vincent Visser leent zijn schoenen uit aan debutant Chef Erik.

De KLEINSTE speler die Creators FC ooit heeft gehad gooit chaos. Milan Knol pakt de camera en gaat los over waarom hij zich heeft omgekleed. Roy de Coach laat een onnavolgbare goocheltruc zien en Glenn Helder geeft een donder speech in de kleedkamer. En dan vergeten we nog bijna Koen Zitoen die het hele team op de hak neemt. Kortom, ga deze legendarische video snel kijken...

Bizarre voetbal challenge met Luuk Steen back in the game. Roy de Coach is de pineut en moet pijn lijden. Probeer zelf ook de Luuk Steen truc, maar beter niet door het raam natuurlijk!

Kids van Dutch Performante en Familie Lakap scoren erop los en vallen keeper tegenstander aan. In deze jaarlijkse Creators FC Juniors wedstrijd gebeuren dingen die je nog nooit hebt gezien. Legende Koen Zitoen is scheidsrechter en Seran Lakap, Akkamist en Arsenio zijn de assistenten bij deze knotsgekke wedstrijd.

Hattrick Enzo Knol in snoeiharde wedstrijd. Gekke shirt reveal door Tice Trip, alias 'Bennie'. Droomdebuut Oussifoothy en een MONSTERSCORE zoals je nog NOOIT hebt gezien. Wat een bizarre wedstrijd was dit mensen, hier zit echt ALLES in dus check m snel!

Sinterklaas doet Dutch Performante na en de scheids en spelers trappen erin. Beveiligers worden boos op Akkamist en Vincent Visser pakt de hoofdrol. De Sint doet ook nog even mee en dat had hij beter niet kunnen doen. Spelers krijgen het boek van Glenn Helder en gaan gelijk lezen waardoor ze vergeten te voetballen.

Livestream Creators FC wedstrijd in Woerden op 6 december 2023.

Mees Dix raakt gewond na een duel met tegenstander, kan hij wel verder spelen? Darrell Steg schaatst tijdens zijn debuut over het kunstgras bij min 3 graden. EINDELIJK een wedstrijd waar Noah de NUL kan houden in zijn eigen home town Woerden. Let zeker op Sebas de Jong want die zet een RECORD neer voor Creators FC! Koen Zitoen en Mees Dix droegen een zender tijdens de wedstrijd en dat levert hilarische beelden met geluid op.

Slotta sloopt een strandbal tijdens de wedstrijd en dist Roy van Aardrijkskunde kennisclips. Luuk Steen is back in de game met een 2 touch challenge met de strandbal. Koen Zitoen gaat helemaal los tegen een politie agent. Chef Erik is kritisch op de pizza die hij voor geschoven krijgt.

Scheidsrechter aangevallen in Urk! Arbee en Sebas nemen wraak... Dit is oprecht de meest meeslepende video ooit voor Creators FC. Wat hier allemaal gebeurt geloof je NIET! En blijf ZEKER tot het EINDE kijken want dat is GESCHIEDENIS!

Politie grijpt in tijdens wedstrijd en Luuk Steen gooirt gekste glitch ever. Koen Zitoen die een eigen aflevering van All You Need Is Love maakt. Alessio de Martino rapt vanuit de dug out zijn nieuw track. Ongekende reacties op de penalty's die je nooit eerder zag. En dan hebben we nog een DONDER SPEECH van Glenn Helder die zijn bestseller boek inmiddels te koop heeft.

Wint Robbie van de Bankzitters de Ronaldo Challenge of gaat Michiel toch voordeel hebben van zijn lengte? Celine heeft een truc bedacht om ook de bal te raken op 2.93 meter maar hoe? Maar alle andere YouTubers doen ook een poging en Marouanne van Mocro Maffia heeft wel een hele bijzondere manier gevonden om de bal te raken. Akkamist probeert zijn ploeggenoten af te leiden en Roy de Coach doet een poging maar daar kon nog geen krant onder door.

Op uitnodiging van VI travel ging Roy de Coach naar een wedstrijd van PSG in Parijs. Dit was een onvergetelijke ervaring en zeker omdat hij ook nog eens toegang kreeg tot de players lounge van Paris Saint-Germain. Ga er maar eens even goed voor zitten want de reis, het hotel, de wedstrijd en Parijs Centrum komen allemaal langs in deze geweldige video.

Laatste wedstrijd van het jaar is ook gelijk de GEKSTE! In de vrieskou in Friesland stormde het flink maar leverde ook gelijk KRANKZINNIGE doelpunten op van eigen helft. De keeper was letterlijk en figuurlijk KANSLOOS! Timo Miedema speelden op Crocs en dat kon niet goed gaan uiteraard. Koen Zitoen kreeg een ouderwetse BEENVEEG en Akkamist gooide ongekende solo's en tricks. Het was de dag van de FREESTYLER dus hadden ze 5 bal tovenaars te gast. Ga er maar even goed voor zitten voor de laatste wedstrijd video van 2023!

Maakte Enzo Knol, Robbie van de Bankzitters, Michiel (CeMi), Roy de Coach, Sebas de Jong, Tice Trip, Fity by Jasper, Vincent Visser, Seran Lakap, Meester Jesper of Luca Gilliot het doelpunt van het jaar 2023?

Wie gaat er vandoor met de GOUDEN SCHOEN voor voetballer van het jaar 2023? Wordt het onze keeper van het eerste uur Noah Zeeuw, of gaat Legende Koen Zitoen er mee vandoor? Maar Alessio de Martino is ook genomineerd net als Mocro Maffia strijder Marouanne. Het kan zomaar gebeuren dat de schoen richting België gaat, want Celine en Michiel zijn samen genomineerd.

Geef een reactie