Creators FC 2024

Featured Video Play Icon

Wedstrijd gemist? Hier kun je alle wedstrijden terugkijken van Creators FC in 2024.

Kalvijn komt thuis in zijn eigen Groningen en pakt gelijk de hoofdrol! Frank VD gaat voor het eerst keepen en dat hebben ze geweten ook! Dit was de eerste wedstrijd van Creators FC in de sneeuw en dat zullen ze nooit vergeten. De vele glijpartijen zorgen voor hilarische beelden! De score verloop is bizar en een dame van de tegenstander zet een van de sterspelers letterlijk voor paal!

Creators FC Ladies voetballen bij -10 graden! Dit was de koudste wedstrijd ooit, maar wat hebben ze gelachen. Een geblesseerde speler die door medespelers op de grond wordt gegooid. Een legendarische penalty die de wereld over gaat. Woordgrappen van Maaike van Houten. Mees Dix die speelsters mee naar huis wil nemen. En een hele toffe felicitatie richting Celine Dept van het hele team. Kortom, ga er maar eens even goed voor zitten want dit is misschien wel de grappigste Creators FC Ladies video ooit...

Het gaat echt gebeuren, Enzo en Milan Knol gaan terug naar hun oude club Achilles 1894 om daar met Creators FC voor het Asser Kiwanis Kinderfonds te voetballen. Enzo brengt dit grote nieuws in deze video en verteld over zijn jeugd bij deze mooie club waar de hele familie Knol bij betrokken was. In deze video zie je weer grappen en grollen achter de schermen, spelers die de vlog camera overnemen en natuurlijk geweldige analyses van Tice Trip en Glenn Helder.

Chahid (Dutch Performante) worstelt met de keeper en Enzo Knol mist een belangrijke penalty, of toch niet? Voor 3500 uitzinnige fans mocht Creators FC aantreden tegen Achilles 1894. De club waar de familie Knol hun roots hebben liggen. Milan en Enzo speelde hier in hun jeugd en Opa Knol heeft in het bestuur gezeten, deze match is dan ook een ode aan hem. Het werd een ongekend spannende wedstrijd waar alles in zat!

Frank vd die met kramp het veld uit moet, Chahid met een Ronaldinho-achtige pass. Maar ook Noah in bloedvorm. Het debuut van The Fat Freerunner Joachim heeft 433 gehaald en Pim Klement was het slot op de deur. Roy de Coach maakte na 3 maanden blessure leed weer zijn rentree en hoe?! O ja, en dan heb je nog de BLAUWE KAART...

Chahid (Dutch Performante) speelde met een zender op en dat is ONGEKEND GRAPPIG! Verder zie je backstage beelden zoals je nooit eerder zag. Kleedkamer shots die UNIEK zijn, spelers die de vlog camera overnemen. Enzo Knol die samen met Tice los gaat in de kleedkamer. Er gebeurt gewoon te veel om op te noemen dus ga snel kijken...

Gebroken schouder voor Luuk Steen?! Slotta speelde met zendertje dus dat worden rode oortjes. Onder leiding van FIFA/Champions League scheids Makkelie worden er 2 penalty's binnen 3 minuten gegeven en dat zorgt voor een BIZARRE ontknoping. Na research blijkt het zelfs een WERELDRECORD te zijn. De spelers mochten GEEN sporttas meenemen maar moesten zelf iets unieks meenemen om hun voetbalspullen in te doen, en dat hebben we geweten ook. De panna's en tricks vliegen je ook om de oren want ze hebben Akkamist en Baily de Regt in het Creators FC team. Maar ook Koen Zitoen gaat weer los met de cam en geloof het of niet, maar Kanye West kwam naar de wedstrijd kijken.

De meest bizarre infield beelden ooit in een wedstrijd vlog. Spelers met zender en die vergeten ze af en toe dus dat is echt hilarisch natuurlijk. Keeper Noah gaat helemaal los en Slotta gaat zelfs zingen. Akkamist heeft zijn vinger gebroken maar hoe? Bailey de Regt krijgt de vlog cam en wil die kwijt maar dit lukt niet totdat... Luuk Steen wordt geprankt en dat gaat ie nooit meer vergeten. Kortom, ga er maar eens even goed voor zitten!

In deze video zit echt alles wat een interland MOET hebben. Van volksliederen tot een vol stadion en van wereld goals tot bloopers. Interviews zoals je nog nooit hebt gezien en ze spelen uiteraard om een fantastische beker, de BeNe Cup. Luuk Steen en Akkamist gooien skills, Martijn Debbaut en Timothy (The Window Master) zijn op stoom.

De eerste helft was al ongelofelijk spannend, grappig en fantastisch om naar te kijken, maar de 2e helft zal nog lang over nagepraat worden.

Creators FC mocht een wedstrijd spelen tegen de beste zaalvoetballers van de wereld. Tijden de KNVB Futsal Cup speelden zij tegen het samengestelde sterrenteam: Team Elia.

Dit is de MEEST sfeervolle wedstrijd voor Creators FC. Hooligans die met rookbommen en andere sfeervolle acties los gaan. Een zeer heftige botsing van Seran Lakap met de tegenstander. Een BIZARRE ontknoping van de wedstrijd. De Vessbroz die live de opkomst tune zingen. Spelers met zender, wereldgoals en te veel om op te noemen!

Wat een krankzinnige wedstrijd was dit. Hier zat alles in, van wereld goals tot heftige overtredingen. Voor een uitverkocht Telstar stadion ging het helemaal los met fakkels, spelers worden geprankt en het is een waar doelpuntenfestijn met wel 15 goals. Niek Roozen en Vincent Visser zijn op dreef, Akkamist laat ongekende solo's zien en Mo Bicep gooit de ene na de andere panna de luxe. Kortom, stop met lezen en kijk snel naar deze ongelofelijke spannende wedstrijd tegen een team van leerkrachten.

Dit is misschien wel de meest hilarische wedstrijd video ooit. De ene na de andere fout, blooper, rookie mistake wordt gemaakt. Het debuut van Chahid als keeper en dat kan natuurlijk nooit goed gaan. En dan ook nog Noa Lang als coach, hoe tof is dat. Maar dan de tegenstander, aartsrivalen van VV Vianen. Gaan ze de nederlaag van de vorige keer rechtzetten?

Spelers die de vlog cam weer stelen en de meest gekke capriolen uithalen. De tegenstander die geprankt wordt. En dan natuurlijk al die rookie mistakes waarvan sommige alweer viral zijn gegaan. Kortom, het is weer genieten met o.a. Koen Zitoen, It's Appie, Joy Liana, Noah Zeeuw, Ilse van Esch en natuurlijk Roy de Coach en zijn eenmalige assistent Noa Lang.

Geef een reactie