De beste thuis workout voor spiermassa

Featured Video Play Icon

Veel sportscholen zijn momenteel gesloten vanwege het coronavirus. Merijn deelt in deze video een complete thuistraining routine, zodat je nog steeds vooruitgang kunt boeken zonder naar de gym te gaan. Om deze training voor iedereen toegankelijk te maken, gebruikt hij alleen simpele attributen zoals een bank en stoelen of flessen in plaats van dumbbells. Er zijn nu echt geen excuses meer om niet te kunnen trainen.

Nederland heeft vandaag besloten dat de sportscholen in ieder geval tot begin april gesloten zijn. Op social media zie je veel verschillende thuistrainingen, maar het probleem is vaak dat ze een zeer hoge intensiteit hebben, dus meer gericht op het verbranden van calorieën en niet op het behouden of opbouwen van spiermassa.

Dit is een uitdagende thuistraining met oefeningen die je gemakkelijk met weerstand kunt uitoefenen. Geen zware gewichten, maar daar gaat het niet om. Door de technieken en combinaties te gebruiken die Merijn laat zien, zal er genoeg spanning komen op specifieke spiergebieden zonder veel gewicht te gebruiken.

Geef een reactie