Fit De Zomer In

Featured Video Play Icon

Merijn Schoeber zijn eerste vetverlies serie in het Nederlands! In de eerste video laat de fitness influencer zijn start fysiek zien, een realistische update en een grote tegenslag. De komende 12 weken gaat hij droogtrainen en zal jullie hierin meenemen.

Merijn is in Houston, Texas voor een fotoshoot en team meeting met Alphalete. Hoe combineert hij alcohol met fitness? Hij laat het je zien in deze Nederlandse fitness vlog.

In deze aflevering is Merijn terug in Nederland en laat hij zien hoe hij terug in routine gaat komen en waarom dit zo belangrijk is voor optimale fitness resultaten maar ook productiviteit en energie.

In deze aflevering laat Merijn zijn exacte dieet zien tijdens het droog trainen en dit is wat hij eet op een dag om vet te verliezen. Daarnaast neemt hij ons mee naar de sportschool en geeft hij tips en tricks voor het afvallen.

In deze aflevering gat Merijn boodschappen doen bij de Jumbo voor vet verlies. Hij neemt ons letterlijk mee en vlogt in de winkel om het zo real mogelijk te houden.

Meer eten en meer vet verliezen?

Miljoenen bruiloft op een tropisch eiland.

Trainen op de Kaaimaneilanden.

Welke spieren vinden vrouwen het mooist?

Merijn heeft zijn dieet verpest...

Alle maaltijden voor een perfect dieet om te droogtrainen.

Geef een reactie