Glory Light Heavyweight Grand Prix

Featured Video Play Icon

8 vechters, één winnaar. Dit wordt er eentje om thuis voor te blijven!

De nu al legendarische Glory Light Heavyweight Grand Prix kijk je zaterdag 8 juni vanaf 19:30 live bij Videoland! Aan dit 8-manstoernooi doen de volgende licht-zwaargewichten mee:

 • Tarik Khbabez
 • Donegi Abena
 • Sergej Maslobojev
 • Bahram Rajabzadeh
 • Ștefan Lătescu
 • Ibrahim El Bouni
 • Andrei Stoica
 • Pascal Touré

Verder staan ook de volgende gevechten op de fight card:

 • Aygun vs. Iancu
 • Hammouche vs. Deghir
 • Abdelkhalek vs. Chakir (GP-reservegevecht, prelims)
 • Amine vs. Caceres (prelims)

Tarik Khbabez wil finalepartij tegen Bahram Rajabzadeh.

Vechters blikken terug op loting Glory Light Heavyweight Grand Prix.

De neven Cem en Murat zijn klaar voor Glory Light Heavyweight Grand Prix.

Danny de Vries over Stoica.

Donegi Abena vindt zichzelf nog steeds de beste van de 8 vechters.

Ibrahim El Bouni over z’n jeugd, eerste partijen en Glory Light Heavyweight Grand Prix.

Tarik Khbabez over helse voorbereiding voor Glory Grand Prix.

Mohamed Amine ziet zijn trainer vaker dan zijn vrouw.

Bahram Rajabzadeh is klaar voor Glory Light Heavyweight Grand Prix

Vechters reageren op staredowns Glory Light Heavyweight Grand Prix.

Aan het begin van de uitzending van de Glory Light Heavyweight Grand Prix bespraken analisten Remy Bonjasky en Melvin Manhoef en presentator Mark Schaaf het laatste kickboksnieuws. De mannen uitten hun mening over de schorsing van Jamal Ben Saddik en bespreken het trieste nieuws over Nourdin El Otmani.

De mannen in de studio bekijken en bespreken de prelims tijdens de Glory Light Heavyweight Grand Prix. Cem Caceres vs. Mohamed Amine en Soufiane Abdelkhalek vs. Ilyass Chakir.

Bekijk hier de samenvatting van de kwartfinale tijdens de Glory Light Heavyweight Grand Prix in Rotterdam, tussen Donegi Abena en Stefan Latescu.

Glory-reporter Nesim el Ahmadi sprak Rico Verhoeven tijdens de Glory Light Heavyweight Grand Prix, onder andere over wat de winnaar van het event te wachten staat. Analisten Remy Bonjasky en Melvin Manhoef en presentator Mark Schaaf gingen er in de studio vervolgens over in discussie.

De mannen in de studio wisten niet wat ze zagen tijdens de finale van de Glory Light Heavyweight Grand Prix. GP-winnaar Donegi Abena en zijn trainer Saïd El Badaoui reageren op de grandioze winst op Bahram Rajabzadeh.

In Ahoy Rotterdam nemen Donegi Abena en Bahram Rajabzadeh het tegen elkaar op in de finale van de Glory Light Heavyweight Grand Prix. In de eerste minuut maakt de Silverback, zoals Abena ook wel genoed wordt, een verwoestende indruk. Dit weet hij vast te houden en zo neemt de underdog van het evenement de titel kampioen Glory light heavyweight mee naar huis.

In Ahoy Rotterdam nemen Bahram Rajabzadeh en Sergej Maslobojev het tegen elkaar op in de halve finale van de Glory Light Heavyweight Grand Prix. Maslobojev won eerder van Rajabzadeh. Die tot dat moment nog nooit eerder een knock down had geïncasseerd. Een explosieve partij, waarbij de twee goed boos op elkaar zijn. Golden Wolf Rajabzadeh deelt rake klappen uit en als er een scheur in de lip van Maslobojev onstaat, wordt de partij stilgelegd. De art op locatie bekijkt de verwonding en besluit dat Maslobojev verder kan vechten. Hij weigert dit. Er ontstaat luid gejoel in de zaal.

In Ahoy Rotterdam nemen Tarik Khbabez en Pascal Touré het tegen elkaar op in de kwartfinale van de Glory Light Heavyweight Grand Prix. Khbabez is regerend kampioen van de Light Heavyweight divisie. Khbabez krijgt een aantal rake klappen op zijn linkerbeen van Touré. Deze krijgt op zijn beurt een waarschuwing voor het klemmen. Later in het gevecht krijgt Touré hier een punt aftrek voor.

In Ahoy Rotterdam nemen Bahram Rajabzadeh en Ibrahim El Bouni het tegen elkaar op in de kwartfinale van de Glory Light Heavyweight Grand Prix. Bahram ‘De Golden Wolf’ Rajabzadeh slaat de tank helemaal leeg en speelt El Bouni de hele ring door. Rajabzadeh gooit alles eruit. Met een knie in het gezicht van El Bouni heeft Rajabzadeh zijn 60e knock uit in zijn zak.

In Ahoy Rotterdam nemen Bogdan Stoica en voormalig light heavyweight kampioen Sergej Maslobojev het tegen elkaar op in de kwartfinale van de Glory Light Heavyweight Grand Prix. Binnen een minuut gaat Bogdan Stoica tegen de grond en grijpt naar zijn arm. Het lijkt een blessure waarbij zijn arm is gebroken. Hierdoor wint de partij.

In Ahoy Rotterdam nemen Brice Kombou en Ramy Deghir het tegen elkaar op tijdens de Glory Light Heavyweight Grand Prix.

In Ahoy Rotterdam nemen Ionut Iancu en Murat Aygün het tegen elkaar op tijdens de Glory Light Heavyweight Grand Prix. Het gevecht komt langzaam op gang. Toch eindigt het met een spectaculaire knock out voor Iancu.

Glory-analisten Melvin Manhoef en Remy Bonjasky reageren op het eerste gevecht van Bahram Rajabzadeh, tijdens de Glory Light Heavyweight Grand Prix. Net als het publiek hadden ook zij hoge verwachtingen van 'The Golden Wolf', maar alsnog wist de Azerbeidzjaanse vechter de mannen helemaal van hun stuk te brengen met z'n geweld tegen Ibrahim El Bouni.

De Glory Grand Prix bij de lichtzwaargewichten is gewonnen door de Surinaamse kickbokser Donegi Abena. Hij liet Bahram Rajabzadeh alle hoeken van de ring zien, trapte de benen van Tarik Khbabez kapot en nam de hoofdprijs van 100.000 dollar mee naar huis.

Glory-ster Donegi Abena neemt ons mee door zijn brute trainingsschema, en hoe hij zich voorbereidde op de Grand Prix. Wat betekent het om altijd klaar te zijn voor de strijd? Ontdek de rol van zijn coach Saïd, die zijn mentale en fysieke grenzen voortdurend verlegde. Hoeveel mentale veerkracht is nodig om een kampioen te zijn? Het antwoord zal je versteld doen staan.

Geef een reactie