Legacy: Badr Hari

Featured Video Play Icon

In aanloop naar GLORY 78 geeft Badr Hari een exclusief kijkje achter de schermen tijdens zijn strakke voorbereidingsschema. Van leerzame momenten uit het verleden tot het switchen naar een winning team; niets blijft onbesproken in deel 1 van deze vierdelige docuserie. Coach Said El Badaoui stoomt hem klaar met een beestachtig fitnessregime. De grote vraag is natuurlijk: gaat hij tegenstander Arkadiusz Wrzosek genadeloos naar huis sturen op zaterdag 4 september in Ahoy Rotterdam?

Alle grootheden hebben angsten die ze ’s nachts wakker houden. Zo onthult ook kickbokskoning Badr Hari wat zijn drijfveren en onzekerheden zijn geweest in aanloop naar GLORY 78. Het belangrijkste element in het succesverhaal van Badr? Een sterk team. Zal de discipline en het harde werk genoeg blijken wanneer hij op zaterdag 4 september in de ring staat tegenover Arkadiusz Wrzosek? Badr zit zelf in ieder geval vol energie en zelfvertrouwen; hij belooft zijn fans dat het hoe dan ook weer een spektakel zal worden in Rotterdam Ahoy.

Badr Hari is hier om GLORY 78 te winnen. Dat blijkt maar weer wanneer hét kickboksicoon vertelt over zijn afgelopen jaar. Volgens Badr is het geen excuus, want zolang hij kiest om te vechten, gaat hij voor de winst. Het trainen met Said El Badaoui houdt hem scherp en met beide ogen gericht op de riem, laat Badr weten dat hij een GLORY heavyweight-toernooi met onder andere Rico Verhoeven, Alistair Overeem en Jamal Ben Saddik ook wel ziet zitten...

Badr Hari zat vol zelfvertrouwen in de aanloop naar GLORY 78. De kickbokslegende heeft hard getraind, goed geslapen en is fitter dan ooit. De spanning was om te snijden, vooral bij de staredown waar er meer dan alleen frictie plaatsvond tussen Hari en Wrzosek. Op 4 september was het dan eindelijk zo ver, het moment waar fans en vechters maanden naar toe hebben geleefd; Hari vs Wrzosek. Is de afloop toch aan de voorbereiding te wijden of is het pure pech? Badr Hari laat het ons weten.

Geef een reactie