Road To Men's Physique

Featured Video Play Icon

Merijn Schoeber was van plan om volgend jaar zomer aan een bodybuilding competitie mee te doen. Naar aanleiding van zijn idee kreeg hij veel opmerkingen dat hij dit jaar nog een eerste plaats zou kunnen behalen. Daarom gaat hij zich voorbereiden voor een competitie die al over 6 weken plaats zal vinden.

In deze nieuwe serie volgen we Merijn tijdens zijn Road To Men's Physique.

In deel 1 laat hij weten waarom hij gaat meedoen aan een bodybuilding competitie. In deze video zien we dat hij het in Merijn de eerste week al moeilijk begint te krijgen met zijn dieet ondanks dat hij wel wat gewend is.

In deel 2 zagen we dat hij het in de eerste week al moeilijk begon te krijgen met zijn dieet. In deze nieuwe video krijgt hij les in poseren voor de bodybuilding competitie en zien we een andere kant van Merijn die hij niet vaak op camera laat zien.

In deel 3 zagen we onder andere hoe hij les kreeg in het poseren voor een bodybuilding competitie. In deze nieuwe video neemt hij ons mee tijdens een 'refeed day' en legt hij uit waarom hij dat doet. Verder laat hij nieuwe sportkleding zien van zijn sponsor en gaat hij langs bij oude vrienden.

In deel 4 zagen we een 'refeed day' en liet hij nieuwe sportkleding zien. In deze nieuwe video zien we weer een volledige workout in de gym en legt hij uit hoe hij 4,5 kg is afgevallen in 2 weken.

In deel 5 zagen we dat hij afreisde naar Engeland voor een meeting met de Alphalete crew. In deze nieuwe video zien we onder andere de workouts met andere Alphalete atleten en een fotoshoot in de stad.

In deel 6 zagen we dat hij een meeting had in Engeland met de Alphalete crew. In deze nieuwe video zien we onder andere een workout voor de benen en een fotoshoot in de gym voor Alphalete.

In deel 7 zagen we een workout voor de benen en een Alphalete fotoshoot in de gym. In deze nieuwe video is hij weer terug in Nederland is en geeft hij een update over zijn fysiek. Verder bespreekt hij een gevoelig onderwerp en zien we een workout met vrienden.

In deel 8 zagen we dat hij weer terug in Nederland is en vertelde hij over zijn onzekerheden. In deze nieuwe aflevering laat Merijn zien hoe hij zijn opwarm maaltijden klaarmaakt en zien we een workout in de Calisthenics Family Gym.

In deel 9 zagen we hoe hij zijn opwarm maaltijden klaarmaakt en zagen we een workout in de Calisthenics Family Gym. In deze nieuwe aflevering geeft hij een update over zijn fysiek en laat hij de maaltijden zien op zijn high carb day.

In deel 10 liet Merijn de maaltijden zien op zijn high carb day. In deze aflevering doet hij een benen training en geeft hij uitleg en tips over de verschillende oefeningen die hij doet.

In deel 11 zagen we een benen training met uitleg en tips. In deze video vertelt Merijn dat het voelt alsof hij geen leven meer heeft doordat hij zich moet houden aan een streng dieet voor de bodybuilding competitie. De voorbereiding is niet alleen een klap voor je lichaam maar ook mentaal kan het zwaar zijn.

In deel 12 vertelde Merijn dat het voelt alsof hij niet kan leven door zijn strenge dieet voor de bodybuilding competitie. In deze nieuwe aflevering laat Merijn zien welke maaltijden hij eet op een low carb day.

In deel 13 liet Merijn zien welke maaltijden hij eet op een low carb day. In deze nieuwe aflevering zien we beelden van de My Shredded Lifestyle meeting waar zijn volgers vertellen hoe Merijn hen heeft geïnspireerd.

In deel 14 zagen we beelden van de My Shredded Lifestyle meeting. In deze aflevering is de laatste week ingegaan voor de bodybuilding competitie waar Merijn staat ingeschreven. Hij is nog nooit zo laag in gewicht en vetpercentage geweest sinds hij is begonnen met fitness maar heeft nog steeds vertrouwen in zijn deelname.

Merijn zijn Road To Men's Physique is bijna ten einde. Over een paar dagen is de bodybuilding competitie en dat betekent dat er eindelijk weer normaal gegeten mag worden om de spiermassa te vullen met koolhydraten en suikers. In deze video zien we een van de laatste trainingen voor de competitie, de koolhydraatrijke maaltijden en vertelt Merijn meer over de laatste stappen in het proces.

In deze laatste aflevering van Merijn Schoeber zijn Road To Men's Physique zien we het proces van de Men's Physique bodybuilding competitie. Het is de eerste show voor Merijn sinds hij tien jaar geleden begon met fitness en hij is trots om al dat harde werk op het podium te presenteren. Hij hoopt dat hij sommigen van jullie kan inspireren, niet alleen om in een goede conditie te komen, maar om altijd je grenzen te verleggen.

Geef een reactie