Tiki Taka Touzani

Featured Video Play Icon

Soufiane Touzani, pionier van het straatvoetbal, gaat langs bij Tijjani Reijnders om hem het hemd van het lijf te vragen en uit te dagen met spannende challenges.

Soufiane bezoekt in totaal 10 profvoetballers, waaronder Tijjani Reijnders, Quilindschy Hartman, ⁠Clarence Seedorf en Sergiño ⁠Dest voor een een-tweetje met én zonder bal. Ook gaat hij langs bij Jorrel Hato, waarmee hij samen speelt tegen 50 spelers van Hato's eerste club. Kunnen ze het volhouden om een minuut lang geen doelpunt tegen te krijgen?

Touzani heeft een paar goeie challenges voor Tijjani Reijnders. Of moeten we 'm Power Reijnders noemen?

Touzani komt samen met Quilindschy Hartman achter een nieuw talent terwijl ze zich voorbereiden op een pittige challenge.

Touzani en Quilindschy Hartman ruilen de bal in voor handschoenen en een gordel waarmee ze 100 meter naar beneden abseilen.

Touzani vraagt Clarence Seedorf om zijn droom uit te laten komen. Daarna is het tijd voor een trip down memory lane.

Touzani en Clarence Seedorf staan dit keer niet samen op het veld, maar samen in de gym. Hier leert Seedorf hem dat voetbal en gezondheid hand in hand gaan, maar eerst blikken ze terug op zijn carrière vol voetbal legendes.

Wie maakt de meeste panna's, heeft een talent voor basketballen en schiet als eerste raak? Touzani en Sergiño Dest gaan de strijd met elkaar aan. De verliezer krijgt een pijnlijke piek op z'n oor...

Touzani geeft Sergiño Dest de kans om zijn eigen team samen te stellen. Is Sergiño net zo goed naast het veld als op het veld?

Geef een reactie