Voetbalpraat Week 11 2023

Featured Video Play Icon

Arnold Bruggink is begonnen als technisch directeur bij FC Twente. Volgens Tubantia-journalist Leon ten Voorde staat Peter Bosz hoog op het verlanglijstje om Ron Jans op te volgen, maar de vraag is hoe haalbaar dat is.

NRC publiceerde deze week een reconstructie van de technische chaos bij Ajax. In Voetbalpraat bespreken Sinclair Bischop, Freek Jansen, Leon ten Voorde en Kenneth Perez de gang van zaken sinds het vertrek van Marc Overmars.

Erling Braut Haaland wist in de terugwedstrijd van de achtste finales van de Champions League tegen RB Leipzig maar liefst vijf keer te scoren. Aan tafel wordt gesproken over deze uitzonderlijke prestatie van het Noorse supertalent.

https://www.youtube.com/watch?v=SSxCtoBeOQk

In Voetbalpraat wordt de opzet van het aankomende WK in de VS, Mexico & Canada besproken.

In Voetbalpraat bespreken ze de kansen dat Tijjani Reijnders naar Ajax gaat. De Amsterdammers hebben interesse in de 24-jarige AZ'er. Mogelijk zou hij de opvolger worden van Edson Álvarez, als de Mexicaan vertrekt uit de hoofdstad.

Het protesteren van spelers bij de scheidsrechters gaat steeds verder. De mannen van voetbalpraat bespreken de voorbeeldfunctie van het professionele voetbal tegenover het amateurvoetbal, en hoe het respect tegenover een scheidsrechter steeds meer vervaagt.

https://www.youtube.com/watch?v=Zj9v1FAh3DY

Tijdens Voetbalpraat maken de analisten hun gecombineerde elftal van Ajax en Feyenoord. Dit levert enkele moeilijke keuzes en discussie op.

Geef een reactie