Voetbalpraat Week 15 2023

Featured Video Play Icon

Tijdens Voetbalpraat wordt het uitstekende seizoen van Feyenoord besproken. Is het voor Feyenoord mogelijk om Arne Slot en Santiago Gimenez nog één jaar te behouden?

Ajax gaat de Duitser Sven Mislintat aanstellen als technisch directeur. De deal is bijna in kannen en kruiken en zal naar verwachting dinsdag officieel bekend worden gemaakt door Ajax. Als de laatste plooien zijn gladgestreken, tekent Mislintat een contract tot en met 2026 als technisch directeur. Eerder stelde Ajax al Jan van Halst aan als nieuwe commissaris voetbalzaken.

Sven Mislintat is gepresenteerd als nieuwe directeur voetbalzaken bij Ajax. Daarmee heeft de club eindelijk een opvolger voor Marc Overmars. De 50-jarige Duitser hintte meteen op een langer verblijf van John Heitinga als Ajax-trainer.

Dayot Upamecano maakte geen beste beurt bij Bayern in Manchester tijdens de Champions League-clash tegen Man City. Verder was het een spektakelstuk, waarin Bayern niet slecht speelde maar wel 3-0 naar huis werd gestuurd.

In Voetbalpraat noemen de aanwezige Keuken Kampioen Divisie-kenners enkele interessante namen voor de topclubs in Nederland. Wordt een van deze spelers opgepikt komende zomer?

Feyenoord speelt morgen in De Kuip de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma. In Voetbalpraat worden de kansen van de Rotterdammers besproken.

AZ speelt uit tegen Anderlecht in de Conference League. In voetbalpraat wordt uitgebreid voorbeschouwd op deze heerlijke wedstrijd.

Geef een reactie