Voetbalpraat week 3 2023

Featured Video Play Icon

Tijdens Voetbalpraat wordt besproken wat het grote verschil is tussen Feyenoord en alle andere titelkandidaten.

De mannen van voetbalpraat kijken vooruit op de Klassieker van aankomend weekend en bespreken de problemen binnen de club Ajax.

Tijdens voetbalpraat hadden onze tafelgasten het over de vorm van PSV. Is het crisis in Eindhoven en hoe verhoudt de situatie bij PSV zich tot die bij Ajax?

In Voetbalpraat wordt de vraag gesteld: welke clubs moeten oppassen dat ze niet degraderen? FC Volendam won twee keer op rij en staat nu 17de met 12 punten, evenveel als FC Groningen en FC Emmen. SC Cambuur is hekkensluiter.

Lucas Ocampos keert terug naar Sevilla en verlaat Ajax na slechts 114 minuten in de hoofdmacht.

In Voetbalpraat wordt uitgebreid de Klassieker besproken. Bij winst van Feyenoord slaat het een gat van acht punten met Ajax. Wie is de favoriet?

In Voetbalpraat wordt uitgebreid de huidige top vijf besproken. Welke clubs moeten nog een slag slaan op de transfermarkt?

Bij Voetbalpraat bespreken de mannen de situatie van Daley Blind bij Ajax en het veelbesproken interview van de verdediger aan het AD.

Tijdens Voetbalpraat komt de transfer van Memphis naar Atletico aan bod.

SC Cambuur is de hekkensluiter in de Eredivisie en scoorde dit seizoen pas 9 keer. Met het aantrekken van spits Mimoun Mahi en de aanstelling van een nieuwe technisch directeur hopen de Leeuwarders het tij te keren.

Geef een reactie