Voetbalpraat week 37 2023

Featured Video Play Icon

In Voetbalpraat wordt de recente vorm van Virgil van Dijk besproken, is de Liverpool-aanvoerder de onbetwiste leider van Oranje?

In Voetbalpraat wordt het keepersprobleem van Oranje besproken, Mark Flekken maakte tegen Ierland geen indruk op de heren aan tafel, moet Bart Verbruggen de volgende keer de kans krijgen?

Feyenoord kampt met een spitsenprobleem nu Gimenez wegens een schorsing de eerste 2 CL-wedstrijden moet missen en Ueda een aantal weken uit de running is wegens een spierblessure. Hoe zouden de mannen van voetbalpraat dit oplossen? Nou, zo!

Peter Hyballa werd woensdagochtend verrassend ontslagen bij NAC Breda. De mannen van voetbalpraat bespreken de problemen binnen de club en hoe het kan dat NAC inmiddels 15 trainers in het laatste decennium de deur heeft gewezen.

Inmiddels is naar buiten gekomen dat Peter Hyballa wegens straftrainingen en bonte avondjes de deur is gewezen bij NAC. De mannen van voetbalpraat bespreken wat er precies zou zijn gebeurd.

Roda JC wist overtuigend te winnen van Telstar en behield zo de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie. De mannen van voetbalpraat bespreken het succes van de Limburgers.

Geef een reactie