Voetbalpraat week 46 2023

Featured Video Play Icon

Ronald Koeman heeft Thijs Dallinga geselecteerd bij het Nederlands elftal als vervanger van Brian Brobbey en Steven Bergwijn. De Toulouse-spits is opgeroepen nadat medisch onderzoek uitwees dat Bergwijn en Brobbey de komende interlandperiode niet inzetbaar zijn.

In Voetbalpraat wordt de razendsnelle ontwikkeling van Jorrel Hato besproken. Kenneth Perez, Willem Vissers, Sjoerd Mossou en Wouter Bouwman zien dat hij gebombardeerd is tot reserve-aanvoerder bij Ajax en dat hij z'n debuut maakt bij Oranje.

In Voetbalpraat bespreken de analisten de slechte vorm van AZ. Kenneth Perez, Willem Vissers, Sjoerd Mossou en Wouter Bouwman zien de Alkmaarders geen goede indruk maken in De Kuip.

Patrick Kluivert maakt een goede indruk als trainer van Adana Demirspor. Hebben we Kluivert als trainer niet te snel afgeschreven in Nederland? Dat wordt besproken in Voetbalpraat.

In Voetbalpraat bespreken Vincent Schildkamp, Marciano Vink, Karim El Ahmadi en Kees Kwakman de spitspositie in het Nederlands Elftal. Wie is de spits van de toekomst? Is het Brian Brobbey, de spits van Ajax, of kan Thijs Dallinga een serieuze gooi doen naar een basisplek in Oranje?

Geef een reactie