Voetbalpraat week 49 2023

Featured Video Play Icon

Mohamed Ihattaren heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder gaat aan de slag bij Slavia Praag. De 21-jarige Ihattaren tekent een contract tot het einde van het seizoen met de optie voor een verlenging van drie jaar. Bij Voetbalpraat wordt de opvallende transfer van de oud-speler van o.a. PSV en Ajax besproken.

Arne Slot heeft met Feyenoord nog geen enkele topper gewonnen en is uitgeschakeld in de Champions League. Bij Voetbalpraat worden de Rotterdamse prestaties besproken.

In Voetbalpraat bespreken Vincent Schildkamp, Yordi Yamali, Marciano Vink en Leo Driessen de vorm waarin Ajax verkeert. Is de ploeg beter gaan spelen onder trainer John van 't Schip?

In Voetbalpraat bespreken Vincent Schildkamp, Yordi Yamali, Marciano Vink en Leo Driessen hoe goed goudhaantje van de Oranjevrouwen Damaris Egurrola is.

In Voetbalpraat bespreken Vincent Schildkamp, Yordi Yamali, Marciano Vink en Leo Driessen hoe PSV en Peter Bosz moeten proberen te voorkomen om tegenstander sc Heerenveen te onderschatten.

Na afloop van de wedstrijd tussen FC Twente en Excelsior bespreken de mannen een absolute uitblinker bij de Tukkers: Younes Taha. Volgens Kees Luijckx is hij in potentie de beste speler die FC Twente heeft.

PSV won gisterenavond met 2-0 van sc Heerenveen, een van de uitblinkers, Joey Veerman, is het gespreksonderwerp. Is de Volendammer klaar voor een transfer naar het buitenland of moet hij bij PSV verder rijpen?

Geef een reactie