Voetbalpraat week 50 2023

Featured Video Play Icon

Ondanks een stevige 4e plek (9 punten voorsprong op nummer 5 Ajax) zijn er een aantal pijnpuntjes bij de ploeg van trainer Joseph Oosting. De aankopen van de Tukkers hebben nog niet bepaald stevige indruk gemaakt en dat heeft volgens de analisten met diverse factoren te maken.

In Voetbalpraat bespreken Jan Joost van Gangelen, Karim El Ahmadi, Anco Jansen en Kees Kwakman de teleurstellende nederlaag van Feyenoord in de Champions League op bezoek bij Celtic.

In Voetbalpraat bespreken Jan Joost van Gangelen, Karim El Ahmadi, Anco Jansen en Kees Kwakman de buitenspelers van Feyenoord. Zijn ze goed genoeg voor dit Feyenoord, of moet Arne Slot op zoek naar versterkingen?

In Voetbalpraat bespreken Vincent Schildkamp, Kees Luijckx, Marciano Vink en Kees Kwakman de ontwikkeling van N.E.C.-speler Magnus Mattsson. Kan hij de traditionele top 3 al aan of is het verstandiger om een tussenstap te maken naar een club als AZ?

In Voetbalpraat bespreken Vincent Schildkamp, Kees Luijckx, Marciano Vink en Kees Kwakman de man in vorm: Henk Veerman. Had FC Volendam de spits moeten behouden in zomer?

De mannen van Voetbalpraat bespreken de grote nederlaag van AZ in eigen huis tegen PSV. Wat kunnen we verwachten van AZ de rest van dit seizoen?

De prestaties van PSV zijn uiteraard niet los te zien van de kwaliteiten van trainer Peter Bosz. Maar is hij ook beter dan collega Arne Slot? Deze pittige stelling wordt besproken in Voetbalpraat.

Geef een reactie