Voetbalpraat week 7 2023

Featured Video Play Icon

Feyenoord heeft twee spitsen die redelijk aan elkaar gewaagd zijn. Giménez krijgt al een aantal wedstrijden de voorkeur. Is dat volgens de mannen bij Voetbalpraat terecht?

FC Twente neemt na dit seizoen afscheid van trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer. De twee hebben besloten om hun contract niet te verlengen. Wie moet het duo opvolgen in Enschede? Dat en meer wordt besproken in Voetbalpraat.

Donderdag treft Ajax Union Berlin in de tussenronde van de Europa League. De ploeg van John Heitinga oogde kwetsbaar tegen RKC (3-1 winst). Is er voldoende vorm om de nummer twee van Duitsland uit te schakelen?

In Voetbalpraat wordt het Champions League-duel PSG vs Bayern München besproken, Bayern won met 0-1 dankzij oud-PSG-speler Kingsley Coman. Wie speelde op nieveau en wie viel tegen?

De mannen van Voetbalpraat hebben het over de prestaties van de Nederlanders Cody Gakpo & Wout Weghorst in de Premier League. Verder blikken ze vooruit op Sevilla-PSV.

De mannen van Voetbalpraat hebben het over de prestaties van Benfica. Verder bespreken ze de wedstrijd van Club Brugge - Benfica.

Geef een reactie