En Nu Ben Ik Verliefd

Featured Video Play Icon

En Nu Ben Ik Verliefd is een zesdelige serie waarin hedendaagse liefde centraal staat. Elke aflevering een ander personage uit de flat aan het Mokerplein. Over verliefd worden en worstelen met de onzekerheden die met de liefde gepaard gaan.

Virgil komt zijn jeugdvriendin Jhaleesa tegen. Hij probeert indruk op haar te maken met zijn playboy act, maar dit verloopt niet helemaal volgens plan.

Wanneer iedereen vastzit in de lift, is het Hilal haar tijd om haar crisis uit te leggen. Tijdens een dieptepunt realiseert feestbeest Hilal zich dat ze toch echt behoefte heeft aan een toekomst waarin stabiliteit centraal staat. Zal zij de man kunnen vinden die haar leven compleet maakt?

Nico ontmoet Spirituele Helen als ze gefilmd worden voor een datingshow. Maar lukt het hem om een goede indruk op haar te maken? En zou hij dan eindelijk weten hoe het voelt om verliefd te zijn?

Lil Handy evalueert zijn vriendschap met vriendin Janna. Zijn ze enkel vrienden of spelen er ook andere gevoelens?

Moker probeert indruk te maken op Robin. Maar hoe ga je met verliefdheid om zonder dat de hele situatie ongemakkelijk wordt? En hoe weet je wat voor houding je aan moet nemen als je verliefd bent?

Nico twijfelt of hij de lift weer in gang moet zetten. Want als de lift wordt gerepareerd hoe pakt iedereen het leven dan weer op?

Geef een antwoord