Comeback Morbius en Doctor Strange op Disney+

Featured Video Play Icon
Speelgoed figuren en poppetjes

De zondagochtend kun je niet beter beginnen dan met een nieuwe aflevering van Nerd Culture. We vliegen door de weken heen en zijn al weer aangekomen bij nummer 62. Nerd Culture is JOUW wekelijkse dosis aan 'nerdige' nieuwtjes binnen de televisie en film wereld. Vandaag brengen ze zoals gewoonlijk een aantal Marvel en Star Wars nieuwtjes, maar gaan ze het ook hebben over onder andere de terugkomst van Morbius in de bioscoop en Disney Day. Hier moet je even goed voor gaan zitten, dus pak je koffie en croissant en geniet van Nerd Culture #62.

Voor velen mensen was Morbius de allerslechtste Marvel film ooit. Vooral op social media gingen mensen helemaal los op de release. Het was Morbius voor en Morbius na. Of er nu één grote grap van werd gemaakt of dat er mensen daadwerkelijk een passie voor de film hadden, is ons niet duidelijk. Maar dankzij alle memes op social media heeft Marvel besloten Morbius te re-releasen vanaf 3 juni. Met de hoop dat de studio nog een paar centen kan terugverdienen.

We weten allemaal dat de mannen van Nerd Culture helemaal weg zijn van (vrijwel) alles wat Marvel maakt. In tegenstelling tot Morbius heeft Doctor Strange in the Multiverse of Madness het bijvoorbeeld wél goed gedaan. De film heeft wereldwijd maar liefst 800 miljoen dollar opgeleverd. En nu kunnen wij nog beter nieuws brengen. Je kunt binnenkort zo vaak als je maar wilt de film gaan terugkijken. Op 22 juni staat hij namelijk op Disney+. Is dit een goede zet van Marvel of is het nog te vroeg? Dit en nog veel nieuws en trailers kun je zien en horen je in de nieuwe aflevering van Nerd Culture.

Geef een reactie