Pork Belly Burnt Ends

Featured Video Play Icon

Sappig, mals, zoet maar toch hartig. Pork Belly Burnt Ends van de barbecue!

Pork Belly Burnt Ends

  • 1,5 kilogram buikspek
  • 6 eetlepels simpele rub
  • 200 milliliter BBQ saus
  • 6 eetlepels boter
  • 4 eetlepels bruine suiker
  • 4 eetlepels maple syrup

Simpele rub

  • 2 theelepels knoflookpoeder
  • 2 theelepels uienpoeder
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • 1 eetlepel zout
  • 2 theelepels mosterdpoeder
  • 2 theelepels gerookte paprikapoeder
  • 2 theelepels gemalen zwarte peper

BBQ saus

  • 50 milliliter appelciderazijn
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 30 milliliter Worcestersaus
  • 3 eetlepels bruine suiker
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel uienpoeder
  • 2 theelepels gerookte paprikapoeder
  • 250 milliliter homemade ketchup

Geef een reactie