Featured Video Play Icon

Het beste van shoarma en frituur in een rol. Zelfgemaakte sappige shoarma van de grill, opgerold in een flensje en frituren maar!

Shoarmarol vellen

  • 100 gram bloem
  • 1 ei
  • 250 milliliter volle melk
  • Zout en peper

Shoarma

  • 500 gram kippendijen

Shoarma kruiden/marinade

  • 90 gram yoghurt
  • 60 milliliter citroensap
  • ¾ theelepel zout
  • 1½ theelepel kaneel
  • ½ zwarte peper
  • ½ theelepel kardemom
  • ½ theelepel kruidnagel
  • 2 theelepels kurkuma
  • 2 theelepels komijn
  • 2 theelepels paprikapoeder
  • 2 theelepels koriander
  • 1 theelepel Korean pepperflakes
  • 6 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels Dawson’s Shawarma Hot Sauce

Shoarmarol paneren

  • 3 eieren
  • 250 gram paneermeel

Geef een reactie