Voetbalpraat week 32 2023

Featured Video Play Icon

Feyenoord door velen als favoriet wordt aangeschreven voor de titel, maar volgens de analisten kan het balletje zomaar de andere kant op rollen.

https://www.youtube.com/watch?v=vhdldgfzd2s

Ajax heeft een slecht seizoen achter de rug met een roerige transferzomer als gevolg. Onder Sven Mislintat zijn de Amsterdammers een nieuwe weg ingeslagen. Hoe zal dit uitpakken voor de ploeg van Maurice Steijn?

In Voetbalpraat wordt het duel PSV - Sturm Graz besproken, waarbij PSV-parel Isaac Babadi een goede indruk heeft achtergelaten bij de heren aan tafel.

In Voetbalpraat wordt de situatie rond Ajax besproken. Ajax is akkoord met Dinamo Zagreb over Josip Sutalo, maar kunnen de Amsterdammers ook Hakim Ziyech halen?

FC Groningen is het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een klinkende zege op Jong Ajax. De analisten bij Voetbalpraat denken dat de ploeg van Dick Lukkien met deze brede selectie de gedoodverfde favoriet is voor het kampioenschap.

Bij Voetbalpraat blikken de analisten vooruit op het Eredivisie-seizoen. Volgens Kees Luijckx gaat Ajax keihard moeten werken om punten bij elkaar te sprokkelen om bij te blijven bij de top. Want nóg een keer Champions League mislopen, kan de club zich niet veroorloven.

Geef een reactie