Voetbalpraat week 42 2023

Featured Video Play Icon

Nederland won ternauwernood van Griekenland, maar over het spel van Wout Weghorst en Xavi Simons zijn de analisten bij Voetbalpraat niet te spreken.

Bij Voetbalpraat wordt nagesproken over de kwalificatiewedstrijden van Nederland tegen Frankrijk en Griekenland.

Wouter Bouwman, Kees Kwakman, Vincent Schildkamp en Kenneth Perez praten na over Griekenland - Nederland. Het EK-kwalificatieduel werd op de valreep gewonnen door een rake penalty van Virgil van Dijk (0-1). In de eerste helft liet Wout Weghorst het nog na om te scoren vanaf elf meter.

Justin Bijlow is op de weg terug. In Voetbalpraat bespreken Jan Joost van Gangelen, Martijn van Zijtveld, Yordi Yamali en Marciano Vink de situatie van de doelman.

In Voetbalpraat bespreken Jan Joost van Gangelen, Martijn van Zijtveld, Yordi Yamali en Marciano Vink de ontwikkeling van Quilindschy Hartman bij Feyenoord en het Nederlands elftal.

Kees Luijckx, Kees Kwakman en Leo Driessen bespreken met Milan van Dongen in Voetbalpraat de aanstaande clash tussen FC Utrecht en Ajax in de Eredivisie.

Kees Luijckx, Kees Kwakman en Leo Driessen bespreken met Milan van Dongen in Voetbalpraat de uitstekende prestaties van ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie.

In Voetbalpraat wordt de slechte reeks van FC Groningen besproken. De club staat veertiende in de Keuken Kampioen Divisie, maar waar ligt het probleem?

Geef een reactie